nnt. Weterynarz Rumia - gdzie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Inne Co? Gdzie? Kiedy?
Tu najwięcej forumek, poza tym nie wiedziałam w jakim dziale umieścić wątek. Od niedawna mieszka u nas kociak MCO. Poszukuję info (opinie i ceny za wizytę, szczepienie, odrobaczanie) o lecznicy dla zwierząt w Rumi dr Kończak i "Pod Brzozą". Już dawno nie miałam zwierzaka w domu i chciałabym wiedzieć ile to kosztuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. Weterynarz Rumia

Ja chodze z psem do dr Konczaka nie pamietam jakie sa ceny szczepienia i odrobaczenia ale bardzo go polecam. Nie naciaga. Za wizyte nie kasuje jedynie za usluge np szczepienie czy lek ktory ma pomoc. Nasz pies jest pod jego opieka juz 5 lat i nie mamy zamiaru go zmienic. Jedyny minus to kolejki ale co sie dziwic jak tłumy tam wala :)

O tych kolejkach słyszałam dlatego biorę też pod uwagę tę drugą lecznicę.

Jednak jest wiecej plusow niz minusow nigdy nie wział od nas pieniedzy jezeli to naprawde nie było koniecznie(lek) nawet jezeli dostalismy jedynie recepte to kazal szybko jechac do apteki i wykupywac lek :P
Wiem ze bardzo duzo ludzi przyjezdza z całego trojmiasta a nawet poza. Wczesniej gdy mieszkałam w GD chodziłam do roznych weterynarzy i czesto okazywało sie ze za lek brał duzo wieksze pieniadze niz naprawde lek kosztował plus opłaty za wizyty.

Chodzisz do syna czy ojca?

Przewaznie do syna ale zdazyło sie ze bylam rowniez u ojca

Ok, dziękuję. Mam nadzieję że wizyty będą tylko na szczepienia :)

Inne tematy z forum

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...