orginalna sciezka audio w programach dostepnych w stream

poczytalem wpisy na forum i jestem troche przerazony. Niestety nie bardzo mam wyjscie i chyba bede musial skorzystac z uslug Stream. Mam mieszkanie w nowowybodowanym kompleksie na Szafarni i z tego co mi poiwedziano moge miec telewizje kablowa od Stream lub po ADSL od TPSA. Technik z TPSA powiedzial, ze jestesmy za daleko od centrali aby miec dobra jakosc sygnalu, wiec zostaje Stream.

Problem w tym, ze mieszkanie wynajmuje cudzoziemcowi, ktory nie mowi slowa po polsku wiec wiekszosc programow jest mu nie przydatnych.

Czy ktos moglby mi powiedziec, czy istenieje mozliwosc usyszenia orgyginalnej sciezki w programach typu BBC Entertainment?
Czy poza tym co jest w ofercie Stream, czy majac usluge telewizji od Stream bedzie mozna ogladac jakies obcojezyczne kanaly satelitarne nie wymienione w ofercie?

Pytanie zadaje na forum bo Ci idioci w BOK streama nie potrafili mi odpowiedziec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: orginalna sciezka audio w programach dostepnych w stream

Jak nie ma wyjścia trzeba przykręcić patelnię na ścianę i ciągnąć tv sat

Re: orginalna sciezka audio w programach dostepnych w stream

coraz częściej dostępne są oryginalne ścieżki dźwiękowe, działa to na razie słabo, bo najczęściej dotyczy to niektórych programów. Podobno w nowych dekoderach po aktualizacji softu jest dużo lepiej.

Inne tematy z forum

Kamienna Grobla (5 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

Która lokalizacja lepsza do mieszkania? Gdańsk, Sopot czy Gdynia? (93 odpowiedzi)

Witajcie, nie jestem z 3city a planuje zakup mieszkania. Nie wiem jednak która lokalizacja jest...

Marina Bay Gdynia (12 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie w samym centrum Gdyni, tuż przy Skwerze Kościuszki. To jedna z najbardziej...