pawilon handlowy

Jestem ciekawa czy będzie budowany pawilon handlowo usługowy na osiedlu familijnym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pawilon handlowy

Mam nadzieje ze to pytanie to jakiś żart!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani chyba nie w temacie. Buduje się, nawet nie pawilon a całkiem spore centrum handlowe. Ba, otwarte będzie już prawdopodobnie we wrześńiu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak ale nie na familijnym tylko na osiedlu rodzinnym wiec uważam ze tamto pytanie było zartem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczerze mówiąc to tak blisko i domy w podobnym stylu, nie wiem czemu inne nazwy nadali - i to jeszcze rodzinne i familijne - masło maślane... Ale to prawda - gdzie na tym "familijnym" miałby stanąć pawilon handlowy, toć tam dom na domu;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

toć jo

pomiędzy domami, żeby ludzie sobie w okna wieczorami nie zaglądali
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

getto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

dlaczego zart? mieszkam kawałek od familijnego i jak czegoś zabraknie musze jechać do delikatesów a to kawałek drogi a pozatym czasami mam ochote na ciepłe bułeczki na śniadanko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

to może na każdym nowym osiedlu niech wybudują pawilon handlowy wtedy będzie idealnie co? jak się chce mieć pod nosem cieple buleczki to nie mieszka się na wsi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

albo robi się bułeczki samemu :)

Inne tematy z forum

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...