Re: pb gorski
~mieszkanka Zaspy
(13 lat temu)
ODRADZAM
Kupiłam od Górskiego drugie mieszkanie. Pierwsze mam z Ekolanu - szczerze polecam tą firmę. Górski w porównaniu wypada poniżej zera. Usterek w bloku jest sporo, ale najgorsze, że nie można kompletnie doprosić się o ich naprawę. O jednej z poważnych usterek (WADLIWIE WYBUDOWANE W BLOKU BALKONY!) Górski jest zawiadamiany wieloma pismami od kilku miesięcy i nikt nawet nie raczył przyjść obejrzeć problem!!! FIRMA TOTALNIE IGNORUJE SWOICH KLIENTÓW!!!!
Na ten tekst PB Górski odpowiedział mi, żebym zgłosiła problem do PB Górski, gdyż w tej sprawie nie wpłynęło do nich żadne zgłoszenie.
Totalna ignorancja, czy aż taki bałagan w firmie? Mam potwierdzenia wysłania do PBGórski pism z Młyńca z 08.2011 i 11.2011. Informacje z sekretariatu BPGórski, że wszystko dotarło. Ewidentne granie na zwłokę.Jeśli naprawę przeprowadzą przed samym końcem gwarancji i znów z wadami, to za następną naprawę będą już płacić mieszkańcy, o to chodzi? W swoim tekście pt.:Odradzam" nie podałam szczegółów, nawet lokalizacji bloku, na jakiej podstawie więc szanowny PBGórski twierdził, że nic nie dotarło?
0
0