pediatra

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
czy w Bojanie lub okolicy jest jakis dobry pediatra?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: pediatra

we wtorek w Bojanie przyjmuje dr Pietkun w czwartek Dr Kotas-jest u nas nowa lekarka ze szpitala z oddziału dziecięcego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiec moze w Kielnie lub Koleczkowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W KOLECZKOWIE NIEMA A W KIELNIE CI SAMI CO W BOJANIE

Nie ma tak się pisze.

http://www.naszezdrowie.gda.pl/ tu sa wszystkie informacje

Co do dr Pietkun nasłuchałam się tyle dobrego, że bez wahania przeniosłam dzieci z Gdyni własnie do Niej. Własnego doświadczenia nie mam, za nami jedna wizyta.
Nasłuchałam się jednak tyle dobrego od "szkolnych" mam, że nie widziałam innego wyjścia jak przepisać dzieciaki do tej dr. Zmęczyło mnie śmiganie do Gdyni. Nie bywam u lekarzy często, wolę jednak by wiedzieli co robią kiedy ich potrzebuję. Dlatego wybór pad na tą panią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przemiła lekarz dr.Pietkun, a do tego skuteczna. Przeniosłam swoje dzieci z Gdyni do niej i jestem bardzo zadowolona. Więcej takich lekarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popieram.Pani doktor Pietkun to ulubiona lekarka mojego synka.Dzieci za nią przepadają a rodzice cenią za fachowość.Naprawdę warta polecenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Hiena cmentarna (4 odpowiedzi)

Jak dorwę osobę, która kradnie kwiaty na cmentarzu w Bojanie, to przysięgam, że ręce połamie.

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

AloeDent Chwaszczyno (6 odpowiedzi)

Chciałabym ostrzec przed AloeDent w Chwaszczynie Jestem po wczorajszej przymusowej ekstrakcji...