płyty ceramiczne

Witam,
Chciałabym kupić płytę ceramiczną tylko nie mam rozeznania czym one się tak naprawdę różnią. Prosze o informację! Jakie polecacie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: płyty ceramiczne

to wszystko jest uzaleznione jaka kase chcesz przeznaczyc na zakup.a moze chcesz plyte indukcyjna

Jeśli macie większy fundusz to polecam kupienie płyty indukcyjnej obojętnie jakiej firmy.
Grzeje super szybko.
My kupiliśmy dwa pola indukcyjne i dwa normalne. W tej chwili tylko używamy indukcyjnych.

effcia a do indukcyjnej trzeba inne garnki kupoic niz normalnie?

No niestety inne.
Musi być na nich informacja że nadają sie do tego rodzaju płyty.
My kupiliśmy garnki Tefala cena dość przystępna a jakoś bardzo dobra.
W Ikei też jest seria garnków do indukcji.

my mamy dokładnie taką samą, pół indukcyjna i pół zwykła i własnie nasz majster w mieszkanku sie z nas smiał ze jak zaczniemy gotowac na indukcyjnej to o drugiej połowie płyty w ogole zapomnnimy :) czyli potwierdzasz? :) szkoda w takim razie ze całej nie wzielismy...tylko drogie cholery były :/
I garnki tez mamy te tefala :)

Berghoff tez ma takie garnki na kuchnie indukcyjne

Mam dylemat..... w sklepie mowia wszystkie plyty indukcyjne sa prawie takie same..... zastanawiam sie czy wziasc Siemensa ale to ponad 3000zł (podobno full wypas) czy Teka , ma podobne funkcje a kosztuje prawie polowe. JAka jest roznica? Zastanawiam sie poprostu czy mi cos sie nie popsuje, Firmy Teka slabo znam. Prosze doradzcie mi.......

no to teraz mnie zaskoczylyscie, nie wiedzialam ze to sa inne plyty myslalam ze to to smao

powiedzcie czym sie rozni ceramiczna od indukcyjnej

Inne tematy z forum

Przeprowadzka (12 odpowiedzi)

Może ktoś z Was korzystał z firm zajmujących się przeprowadzkami i ma doświadczenie w tym...

Meble ogrodowe (56 odpowiedzi)

Założyłem nowy wątek, bo wszystkie dotyczące mebli ogrodowych są już bardzo stare. Jakie macie...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...