poszukuję partnerki na wesele

Temat dostępny też na forum: Społeczność
poszukuję partnerki na wesele
Witam

Nigdy nie myślałem, że zdecyduję się umieścic w tego typu ogłoszenie ale jednak:) Życie zaskakuje:)
POszukuję partnerki na wesele:) Odbędzie się ono 14 kwietnia w okolicach Trójmiasta:)
Niestety niedawno rozpadł się mój kilkuletni związek i nie mam z kim pójśc...a dlaczego nie pojdę z koleżanką? (wyjaśnie w korespondencji mailowej)
Idealna partnerka to taka, która lubi dobrą zabawę, weselne kliematy, lubiąca (niekoniecznie potrafiąca tańczyc) oraz mająca to coś czego nie da się opisać..
Ja 26 latek...wysoki (190cm wwzreostu) brunet podobno przystojny, ale to kwestia gustu:)
Oczywiście wszelkie koszty biorę na siebie:)
Wcześniej proponuję jakieś spotkanie na kawę, wino czy pizzę w celu bliższego poznania się by na imprezie się lepiej bawić i mniej stresować:)
Zaryzykuj może warto:)

P.s Chętne osoby wraz z krótką informacją oraz zdjęciem zapraszam na maila... Tam będą szczegóły:)

Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

dawno nie byłam na weselu , może być fajnie :P jak aktualne daj znać, akurat nie mam zajęć na uczelni :P Patrycja

Re: poszukuję partnerki na wesele

Hej sokoły i miała matka syna:D kocham te klimaty! No, ale nie będę tutaj robiła sobie reklamy:P

Btw. tańczyć potrafię i lubię:)

Hmm, chyba juz znalazłes partnerkę:) Udanej zabawy zatem!:)

Masz już parterkę? :)

he he mama nie pozwoliła na partnerkę dla 14 latka...;p

Hej i co znalazłeś partnerkę?? ja bym była zainteresowana