pozdrawiam i dziękuję wszystkin wykładowcom i kochanej dyrekcji

Jestem absolwentką. Z łezką w oku wspomninam szkolne zajęcia . Boże jak było cudownie poznawać wszystko w tak wspaniałej atmosferze. Dzisiaj to dooooooceniam ... teraz studiuje i widze brak organizacji, olewanie studenta i brzydko mówiąc " plewcze podejście wykładowców...tego w la Femme nigdy nie zaznałam. Czułam sie jak pączek w masle i myślałam , że jest tak wszędzie. Pozdrawiam wszystkich wykładowców. Tesknie i dlaczego w tym roku nie było Wigilii???? nasza tradycja zaginełą??? Czy zaproszenie nie dotarło do mnnie tym razem???Kochane dziewczyny...zazdroszcze Wam!!! Trzymam kciuki za wszystkie kosmetyczki przyszłości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: pozdrawiam i dziękuję wszystkin wykładowcom i kochanej dyrekcji

oj, pojechałaś koleżanko...dzień bez wazeliny...dniem straconym. Jednak dzięki za informacje i polecenie . Wybieram się. Zobaczymy jak bedzie. Chce pracować jako wizażystka - ale dobre podstawy z kosmetyki przydadzą się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pozdrawiam i dziękuję wszystkin wykładowcom i kochanej dyrekcji

Też kończyłam tę szkołę i brak mi strasznie zajęć i klimatu. Byłam na pierwszym( NAJLEPSZYM!!!!) roku. teraz szkoła się rozwija- i to pewnie zasługa prężnej pani Dyrektor. Podzileam opinię o wykładowcach i obsłudze. Dzisiaj prowadząc gabinet bardzo doceniam ich pracę = POZDRAWIAM!! Manuela
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1