poznam kogoś z kim mogłabym zwyczajnie pogadać

cześć. jak wyżej- szukam kogoś do kogo będę się mogła po prostu odezwać. Wygadanych ludzi, otwartych,z fantazją, albo takich którzy podobnie jak ja potrzebują towarzystwa ;) Zwłaszcza facetów, bo jakoś ostatnio zauważyłam , że dość rzadko z nimi rozmawiam- przynajmniej rzadziej niż bym chciała. Mam na imię Anka, mam 20 lat i mieszkam w Gdańsku. mail:
blair510@wp.pl , gg: 42309268
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poznam kogoś z kim mogłabym zwyczajnie pogadać

To nie lepiej zacząć udzielać się tutaj?
Jest tu sporo osób, dużo tematów w których można zabrać głos. dodatkowym atutem jest to, że odzywasz się kiedy chcesz i do kogo chcesz (a na maila czy gg to mogą odpowiedzieć jakieś zboki czy oszołomy:p).

Dlaczego mało rozmawiasz z mężczyznami?
Chyba zazwyczaj jest tak, że większy kontakt mamy z płcią przeciwną niż z własną. Przynajmniej ci przed ślubem:p No a może tylko ja tak mam?:d
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zaczne sie udzielac. ale po prostu uznalam ze zalozyc watek. nie zaszkodzi :) jestem przygotowana na rozne odpowiedzi.

Nie mowie ze malo rozmawiam z facetami, tylko po prostu mniej niz bym chciala. To wina chyba otoczenia. Na roku mam dużo dziewczyn.
Większy kontakt z plcia przeciwna to norma. Więc się ciesz, wszystko ok:)

No bo nie zaszkodzi:)

Mniej niż byś chciała? A ile byś chciała?

Ogólnie to bardzo ciekawa kwestia. Zwłaszcza że mówisz o facetach w liczbie mnogiej. Na tym forum pojawiają się wątki w których ktoś chce kogoś poznać, nawet więcej osób, ale ostatecznym celem jest poznanie kogoś jednego - partnera.
U Ciebie to brzmi inaczej, jakbyś chciała zgłębić swoją wiedzę o mężczyznach;)

jesli masz na mysli to ze bede robic badania socjologiczne to raczej nie :)
poza tym nie zmierzam do żadnej poligamii jeśli chcesz o to spytac . Po prostu chce pogadać. Dlaczego jestes/deklarujesz się jako antyspoleczny?

Nie miałem na myśli badań socjologicznych a raczej poszukiwanie odpowiedzi na prywatne pytania dotyczące tego co myślą mężczyźni.

Co do mojego nicka, to sprawa jest bardziej skomplikowana.
Gdy go tworzyłem, to nie istniało takie słowo. Żaden słownik, ani wyszukiwarka takiego słowa nie pokazywały. Było słowo "aspołeczny" które teraz jest chyba synonimem mojego nicka.
Nie wiem zatem czy to ja się deklaruje antyspołecznym, czy to innych deklarują moją osobą:d

haha :D twoj nick to raczej paradoks. bo jak możesz być antyspolecznym i sie udzielac na forach? :)

Jak widać mogę:)
Jeśli ktoś uzna, że przyjmując nick antyspołeczny nie powinno się udzielać na forum, to antyspołecznym zachowaniem względem tego poglądu jest właśnie udzielanie się na forach:P

Paradoksem jest to społeczeństwo, które twierdząc że dąży do dobra, zło czyni.

Można i tak na to patrzeć :) Ale może nie tyle antyspołecznym co przeciwspołecznym jeśli wiesz o czym mówię .

Chyba nie wiem, bo anty znaczy przeciw:P

Chociaż to ogólnie dziwne słowo, bo społeczeństwo samo w sobie nie jest jednością. Jest podzielone, a im głębiej w nie zaglądamy tym podziałów coraz więcej. Gdyby zatem wziąć pod lupę pojedynczego człowieka, to będzie on zawsze antyspołeczny.
Społeczeństwo to zatem rodzaj bytu urojonego. Zwłaszcza w tych czasach, gdy króluje indywidualizm i nonkonformizm.

ja to widzę inaczej, że działa tutaj zasada odwrotności, czyli osoba społeczna (zwyczajna) wymyśliła sobie maksymalnie sprzeczny nick z faktycznością, aby przyciągać uwagę... swego rodzaju arogancja... w takim mocnym uproszczeniu

Nie wiem, czy można być tym aroganckim spryciarzem o silnej potrzebie przyciągania uwagi i jednocześnie być tak po prostu zwyczajnym.

Chyba pierwszy raz ktoś nazwał mnie zwyczajnym, to nawet miłe:)

zaraz pojawi sie tutaj nadworny pajac Hal i wszystkich pogodzi z tą zwyczajnością :D

Hal to nie pajac, tylko komputer:P

chcialem napisac - 9000
ale wyszlo, ze za malo znakow :)

Na Ciebie zawsze można liczyć:)
Po wymuszonym tłumaczeniu żartów, zacząłem wątpić czy ktokolwiek rozumie moje posty:(

czesc, jestem dziewczyną :P no niestety :P tez mam 20 lat ;)
wydaje mi się czy ogladasz gossip girl haha :) ? pozdrawiam :)

niezbyt często :) po prostu podoba mi się to imię heh :) odezwij sie na gg.

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (120 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam geja (51 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam Koleżanke :) (9 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...