Re: praca chałupnicza-montaż zabawek
~Piotr Piwnicki
(12 lat temu)
Szanowna Pani Nelciu
W przeciwieństwie do Pani i Pani podobnych na tym forum chałupnicy związani z Fundacją od lat nie zajmują się plotkowaniem !!!!
Jeżeli wystepuje u nich jakiś kłopot to dzwonią bezpośrednio do Biura Fundacji i na miejscu rozwiązujemy wszelkie kłopoty.
Nie mogę i nie chce namawiać moich chałupników do wpisów na forum !!!
Każdy może tu napisać co chce byle by z senserm i prawdą !!!
Po chociazby Pani wpisach widac że co innego Pani mówi w Biurze Fundacji a co innego dla " podgrzania atmosfery " pisze Pani na forum.Dla mnie jako Prezesa Fundacji bardzo cenne są uwagi typu :
długie oczekiwanie na materiał,uszkodzenia wynikłe podczas transportu itp.
Osobiscie nie rozumiem za bardzo Pani podejścia ale chętnie je poznam w rozmowie w Biurze.
Jak Pani sobie pewnie przypomina podczas tej " wielkiej awantury w biurze " jak była Pani to uprzejmas okreslić pracownik Biura przy Pani z Pani szablonu który był podobno zły w ciągu 1,5 minuty odrysował,wyciął,zagioł i skleił kartonik. Czy był dobry? Powiedziała Pani wtedy że tak !!!
Przez 10 godzin osoba niewprawiona wykonuje do 200 kartoników dziennie !!!
Pani " wykonała 200 sztuk " w cztery dni czyki średnio na jeden kartonik wypadło około 12 minut. No cóż widocznie nie nadaje się Pani do wyrobu opakowań tak jak podniesiony przeze mnie przypadek Pewnego Pana chałupnika,który nie nadaje się do szycia sciereczek,które PANI WYKONAŁA PERFEKCYJNIE !!!!
Szanowna Pani,jest grupa osób która kiedyś wykonywała kartoniki i z nich zrezygnowała albo sami wybrali inną ofertę albo tak jak było w przypadku Pani Fundacja wypowiedziała Pani umowę z możliwością dalszej współpracy przy np. szyciu.
W dalszym ciągu 22 osoby produkuja dla Fundacji kartoniki i póki co nie chcą robić nic innego !!!
Szanowna Pani śpiesząc z odpowiedzią na ostatnie Pani Pytanie :
Fundacja Pomocy Zdrowotnej DOKTOR MELMED cieszy się dobrą opinią zarówno ze stronu pracujących w niej chałupników,pracowników zdalnych ,pracowników na umowę zlecenie jak i współpracowników posiadających własną dzaiłalność. Oczywiście jak zawsze przy tego rodzaju działalności jest określony procent osób albo niezadowolonych z zycia ,albo oszukanych przez inne firmy proponujące pracę chałupnicza ,albo poprostu nudziarzy którzy dla zabicia czasu siedzą na róznych forach i podgrzewaja atmosferę !!!!
Oczywiście że zależy mi na dobrze układającej się współpracy zarówno z Panią jak i innymi którzy wytykają mi błędy,wskazują nieprawidłowości za wszystkie uwagi bardzo dziękuję !!!
Pozostaję z wyrazami szacunku Piotr Piwnicki
1
4