proszę

proszę
Chcielibyśmy poprosić dobrych ludzi o pomoc finansową....Wiem że to brzmi banalnie ale nie mamy innego wyjścia.Mąż pracował przez 2 m-ce i do tej pory nie dostał wynagrodzenia...walczymy o te pieniążki ale wiemy że ta sprawa tak szybko sie nie rozwiąże:(Oczywiście on pracuje już w innej firmie ale wypłata będzie dopiero w następnym m-cu.Mamy do zapłacenia czynsz za wynajem mieszkania ponad 800 zł i inne bieżące opłaty.Nie mamy już od kogo pożyczyć...Proszę o pomoc...

Dobrych ludzi proszę o kontakt mailowy...a tym którzy mają ochotę dodać jakiś złośliwy komentarz proponuje pomyśleć jak oni czuliby się w takiej sytuacji...

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehehe postęp bo numeru konta niepodali.:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

hehe hehe

maila tez nie podali :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

SKUBELEK

???????????????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

idz do mops do wydzialu socjalnego tam ci pomoga oplacic rachumnki i na zycie tez sypna
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

komentator

Widzę że niektórym nuda doskwiera w szczególności p.Rico...może jakiś czat sobie znajdz????
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

PUSTELNIK=SKUBELEK

Jest różnica ???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziwne

Pustelnik to człowiek który radzi sobie ze wszystkimi pszeciwnościmi . Dziwne ty skubelku potrafisz zmienić mail a nie siebie ??? Taki patent na ŻYCIE ???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

TAK

Pustelnik = odcięcie od wszelkich doradżtw - Ma swój sposób ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rico...chyba boisz sie że ktoś nam pomoże a Tobie nawet używanego telewizora nie odda...opanuj swoje żądze upokarzania innych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

RZĄDZE

Opanuj !!! Kup to twoja ALTERNATYWA !!!

za robote sie weż !

Jak kogos nie stac na wynajem to nie wynajmuje ;) Proste
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To gdzie ma zamieszkać?Proponujesz jakiś lokal?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak

schronisko dla bezdomnych lub noclegownie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

z dziećmi do schroniska ???

pierwsze słysze jak sie komuś noga powinie to odrazu na bruk?Przecież po to jest słowo "Proszę "

proszę przez małe p

Dziwne ???

skubelek?

To Ty ?!

Ludzie

Czy Wy wogole myslicie nad tym co wypisujecie?Z tego co wiem to forum dyskucyjne jest w innym dziale.A moze Ci co pisza te komentarze maja monopol na przyznawanie pomocy potrzebujacym?!

,,,,

jak mozna nabijac sie z czyjegosc nieszczescia wy jestescie ludzmi????wy wiecie co to bieda itp???raczej nie ,wiec powstrzymajcie sie od zlosliwosci!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Zgadzam sie z poniższą opinią;)Prawie żeście zlinczowali autora prośby!!!
Czy nikt nie ma prawa prosić o pomoc?
Czy w każdym widzicie naciągacza i lenia?
Czy jest tylko jeden potrzebujący(jakiś tam skubelek) i pisze wszystkie ogłoszenia typu oddam?

....

a Ty wiesz co to bieda?/,bieda to ze ludzie zyja w skrajnych warunkach..nie jednokrotnie bez pradu i wody..to jest bieda...a tu zadnej biedy nie ma...jedna z druga ma dostep do internetu,ma mozliwosci poszukania sobie pracy..jakielkolwiek..sprzatanie,opieka dziecka...to nie..woli dawac takie ogloszenia i czekac a moze ktos cos da..daj,daj,daj...a zakasac rekawy i wziasc sie do pracy...i nie piszcie mi o biedzie..bo wy jej nie macie!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

przeczytaj uważnie...

a czy oni tu napisali że pracy nie mają???z tego co wyczytałem to nie.czytaj człowieku dokładnie bo chyba w żadnej pracy nie dostajesz kasy codziennie,czekasz sobie m-c lub dwa..muszą widocznie już w najbliższym czasie zrobić opłaty a nie mają z czego bo w pracy wypłaty nie dali

......

a po 2 to juz to ogloszenie pisalas smieszna kobieto w grudniu..i co jeszcze tej wyplaty nie dostal???..kogo ty chcesz nabrac????

nie dawaliśmy żadnych ogłoszeń...i nie jesteśmy żadnym skubelkiem czy czymś tam.

i co wy myslicie, ze ktos wam da 800zł ?

Lepiej zacznij sie pakowac, to jest pewniejsze;p

...

ludzie potrafia byc tak bezczelne ,ze wchodza z butami w czyjes zycie!!!szok
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

wy niewiecie co to bieda;)

Ja wiem..
Gdy mialam 9 lat nie mialam z mama gdzie mieszkac. Mieszkalysmy na ulicy pod lasem (dosłownie) w takim czyms ( ok.3metry kwadratowe ) zbudowanym z desek od mebli, i mieszkalam tam 3mce, bez prądu, bieżącej wody, bez okien. Jedzenia też za bardzo nie było, mielismy za to kartki do baru mlecznego ( 5,20 na os/dzień )

Dzisiaj jak sobie pomyśle, to dziwi mnie że nie wzieli mnie do domu dziecka..

Wiec nie piszcie, że wiecie co to jest bieda, bo żeście biedy na oczy nie widzieli..
dzisiaj jestem już dorosła, i jak czytam te wasze wypociny, że nie macie na opłaty itd, a macie neta, prad , wode . to mi sie slabo robi.

Ci ludzie sami się o to proszą.Bo jak ja nie miałam na chleb to za internet tez nie płaciłam i wyłączyli internet.

drogi pustelniku:
wychodzi na to że musisz pomieszkac pare m-cy w jakiejs ziemiance a dopiero potem poprosic o pomoc:)
"Mądry Polak po szkodzie"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto nie ma ochoty pomóc, niech powstrzyma się od złośliwych komentarzy. Nie znacie tej rodziny, a życie płata czasem różne figle i nie wiadomo co i na kogo padnie. Radzę nie być takim "hop do przodu". Dodam, że też tej rodziny nie znam i dlatego nie komentuję jej prośby o pomoc - każdy ma do tego prawo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...