psycholog dziecięcy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam sąsiedzi. Czy wiecie, gdzie w okolicy Banina przyjmuje dobry psycholog dziecięcy? Chodzi mi o terapię, a nie diagnozę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: psycholog dziecięcy

W Żukowie w szkole (w tej na wyjeździe do Kartuz) jest taki gabinet, a jego właściciel mieszka w naszej wsi.

zależy ile lat ma dziecko, w Żukowie jest Ośrodek Wczesnego Wspomagania, ale tylko dla dzieci do czasu obowiązku szkolnego, czyli 6 lub 7; potrzebna jest tam opinia o wczesnym wspomaganiu;
w Żukowie jest również taka poradnia psychologiczno-pedagogiczan - prywatna, ale nie znam tam nikogo;
A na pewno nie polecam p.Mrozik w przychodni w Żukowie, jest miła, ale kompetencje bardzo niskie, ale w tej przychodni jest więcej psychologów dziecięcych, więc może ktoś jest godny uwagi

Dziękuję za informację :)

Inne tematy z forum

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...