reklamy...

widziałam to na Spacerowej w kierunku z Gdańska do Osowej, i z powrotem. Przypuszczałam, że mogą to być reklamy, wbiłam to w google, ale nic sensownego nie znalazłam... A w takim razie co mają reklamować??? Poza tym te plansze wyglądają dość amatorsko, stąd moje przypuszczenie, że napisał to ktoś "prawdziwy" :D. Mimo wszystko - czy ruszyłoby to Was, gdybyście się dowiedziały, że to wasz facet pozawieszał takie zapewnienia?.... mnie by ruszyło, ale raczej nie wpłynęłoby na decyzję...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: reklamy...

Jak pisałam w poprzednim wątku na ten temat,taki pomysł na pewno wymagał by wysiłku od faceta gdyby w ten sposób próbował przeprosić jakąś pannę...a nie kazdego faceta stac na cokolwiek więc ja popieram facetow co mają takie pomysły!

A mnie taki wyczyn bardziej by rozśmieszył jak ruszył/ wzruszył/ itp.

Śmieszne to trochę... Czysto teoretycznie: facet zlewa i doprowadza do rozstania, albo lepiej, zdradza, a później wiesza transparenty i prosi o wybaczenie? Ha!

Ale faceci nie tylko zdradzają,niektórzy przepraszaja za naprawde błahe sprawy i uwazam,ze taki pomysł jest super gdy facet cos przeskrobał.Cos małego!

A co do zdrady,jak zdradził-widocznie miał powod,nic nie dziej sie bez przyczyny!

Wydaje mi się, że błaha sprawa nie jest powodem (przynajmniej u dorosłych i wiedzących czego chcą ludzi) powodem do rozstania i wyprowadzki (tak od razu!)...

Oczywiście nic nie dzieje się bez przyczyny, nie twierdzę, że problemy w związku to wina tylko i wyłącznie jednej osoby, bo to niemożliwe! Ale żaden powód nie jest usprawiedliwieniem ku takiemu zachowaniu/ poczynaniu... Nie trzeba od razu posuwać się do tak drastycznych kroków! Ba! Nie jest to sposób na rozwiązywanie problemów, przeciwności, kryzysów, itp.! Jak wybaczyć takiej osobie po skoku na bok "bo miał powód" (bo nie podała obiadu z dwóch dań, to doprawię jej rogi z sąsiadką? - śmieszne trochę!)? Jaką można mieć pewność, że w razie innych problemów, zamiast próbować je naprawiać i walczyć o miłość nie pójdzie zabawiać się z inną panienką? Wybaczyć? Nie!

Ja nie byłabym w stanie wybaczyć zdrady! Takiego samego zdania jest mój mąż! Nie ma usprawiedliwienia dla takiego zachowania!

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha (44 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Afrodyzjaki (5 odpowiedzi)

Chciałabym nieco podkręcić atmosferę w sypialni oraz szukam skutecznych afrodyzjaków. Jakieś...

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (75 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...