remiza w redzie?poszukiwanie - reaktywacja :)

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
hej dziewczyny,dawno mnie nie bylo :) zaczelam powoli wznawiac poszukiwania sali..i powiem wam ze masakra. nie moge znalezc sali z uzywalnoscia kuchni w okolicach rumi,redy itp. sluchajcie ktos mi powiedzial o remizie w redzie,wie ktoras z was cos o tej remizie?jak macie jakies fotki bede wdzieczna

buzka dla wszystkich :*

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: remiza w redzie?poszukiwanie - reaktywacja :)

Ola a nie robicie w Bolszewie, tam gdzie początkowo miłało być? Dobrze że znów jesteś na forum:)

ola my mieszkamy w redzie ale pierwsze slysze zeby w tej remizie robili jakies wesela... to sa napewno sprawdzone informacje?
wiesz jak ja w zeszlym roku szukalam sali to nikt o tym nie slyszal stad wybralismy Bolszewo... w redzie mielibysmy rzut beretem..

hej dziewczyny,milo was "slyszec" :* :) no upieram sie dalej przy tym bolszewie ale tam jednak jest chyba za malo miejsca :( sala jest piekna,bylismy tam jakis czas temu i powalila mnie na kolana,ale....watpie zeby zmiescilo sie tam okolo 70 osob(bo tyle bedzie zaproszonych) mi sie wydaje ze z taka iloscia osob juz sie tam nie zrobi zadnej zabawy ani nic... :(

w remizie strazackiej????pewnie ze robia ale ja osobiscie za zadne skarby niechcialabym tam miec niewim czy ktoras z was widziala te miejsce ja widzeje codziennie bo mieszkam w Redzie i jakos niebudzi wemnie emocji an wesele:)no chyba ze ktos ma bardzo ograniczony buzet ale mysle ze znajdzie sie lepsza w tych cenach

Olenka... ty sie nie martw ... my mamy to samo... zaproszonych osób jest około 75 i tez mam dylemat czy sie zmieszczą....
gadalam ostatnio z naszym kamerzystą który był tam na weselu i mówił ze naprawde nie mamy sie martwic... fakt sala nie jest duza - chodzi o miejsce do tańczenia - ale da rade...
wiesz zazwyczaj nie wszyscy moga przyjsc... mysle ze u nas okolo 10 osob odpadnie jak przyjdzie co do potwierdzania przybycia....
ty masz slub w 2008 z tego co pamietam wiec jak bedziesz chciała to wszytsko ci dokładnie opowiem i pokaże po naszym weselu... o ile bedziesz dalej zainteresowana ta salą...

a co do remizy w redzie to fakt - miejsce nie jest zbyt ciekawe... nie wiem jak w srodku bo nigdy tam nie byłam...
zeszta pozory myla - patrz nasza sale - nigdy bym sie nie spodziewała patrzac jak tam wyglada z zewnatrz..

no hej :) ja juz wlasnie zarezewowalam inna sale(w sumie lokal) ale nie bylo terminu na 2 maja wiec wyszlo 27 czerwiec..ale tez nei jest zle bo u mnie w rumi,takze wszystko ok.

a madzia powiem ci ze jak ja bylam tam na tej sali,to jakos mi sie wydawalo ze wlasnie jest malo miejsca do zabawy..no ale mam nadzieje ze u was bedzie jednak ok :) buziak

szukam sali w remizie w redzie

remiza w redzie na pewno nie pomieści 70 os.w BOLSZEWIE RACZEJ TAK a czy macie ustalone obsłóge kuchni

oczywiscie ze pomiesci 70 os. bylam na weselu 2 lata temu w pierwszy czy drugi dzien swiat BN.sala nawet nawet. z zewnatrz nie wyglada ciekawie ale lliczy sie wnetrze:p
gdzies mam zdjecia ale nie moge ich narazie znalezdz jak znajde to wysle na mejla chetnym

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (74 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...