sALA BANKIETOWA "ATLANTIC" W WEJHEROWIE

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
MACIE MOZE JAKEIS DOSWIADCZENIA ZWIAZANE W TA SALA??
chcialabym tam zrobic wesele ale ...moze mi poradziccie czy to dobry pomysł??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sALA BANKIETOWA "ATLANTIC" W WEJHEROWIE

niedawno tam miała kuzynka mojej przyjaciółki, z tego co wiem nie była zadowolona, sala owszem ładna i elegancka (sama widziałam na filmie) ale nie byli do końca zadowoleni z obsługi i jedzenia

My tam mieliśmy i jestesmy bardzo ale to bardzo zadowoleni :) Niedługo relacja foto :) gdzies jest moja relacja pisana jakbys chciała poczytać więcej na temat sali. No ale jest jedno "ALE", gdyż jak powiedział nam główny kucharz nasze wesele i wesele tydzien pozniej jest jego ostatnim a potem wyjezdza za granice a za rok na emeryturke. Wiec warto porozmawiać o tym z kierownikiem jak wygląda sytuacja po zmianie szefa kuchni, ale bardzo miły własciciel, pomocny, ugodowy. No i co ważen sala super i jodzonka mnóstwo w menu za taka śmieszna cene w porównaniu z innymi. Pozdrawiam

a keidy mialas tam wesele??
wstepnie umowilam się na piatek na podpisanie umowy ale najpierw chcialam uslyszec waszych porad bo zawsze moge zrezygnowac iz robic wesele w rozy wiatrow tam sa opinie bardzo dobre:)
a mialas jakeis znizki czy promocje oferty specjalne??np pokoj dla mlodych gratis czy takie inne duperelki gdzie mozna gdzie indziej otrzymac

26 dni temu :) poz atym moja przyjaciółka miała rok wcześniej i także była zadowolona jak i my jako goście dlatego zdecydowalismy się na sprawdzoną sale, moge ci podesłać nawet fotki co było na stołach :)a jedzenia było mnóstwo, zostało nam chyba z 2 skrzynki mięsa, sałatek, ryb,itp a co fajne wszystko na koniec poprawin pokauja ci w skrzynki i tylko zabierasz do domku. Byłam tam na jednym weselu, potem swój i inna koleżanka miała tam wesele i tez była bardzo zadowolona. I naprawde nie było sie do czego przyczepic, bo na ok 75 osób było 6 kalerek. Obiad podany szybciutko i niezauważalnie. no i klimatyzacja na sali co w miesiącach letnich jest wazne, akurat u nas ze względu na szaleństwa taneczne tez się przydała. Pozdrawiam

no i zapomniałam odpowiedzieć na twoje pytania, płaciliśmy 104 zł za osobę, pokój nowożeńców gratis, bardzo przytulny i ładny, owoce kawa herbata bez ograniczen, a ciasta swoje. Ślub mieliśmy 13-ego pażdziernika i jeszcze żyje tymi dniami :) Właśnie dostałąm część zdjęć od foto i zbieram sie na przygotowanie relacji. Pozdrowienia

no to kochana jak bedziesz miala czas to mozesz mi wyslac na maila fotki bede wdzieczna:)
mi juz cena obowiazuje 120 zł za osobe:(

;)

;)

:)

Witam. Ja mialam w tej sali 20 pazdziernika i moje wesele bylo ostatnim z tym kucharzem. Ogolnie jestesmy badzo zadowoleni. Sala jest super, obsloga spelnila swoje zadanie (sama siedze w tym zawodzie, wiec wiem jak to jest), jedzenia za bardzo nie probowalam, ale nikt nie narzekal. Osobiscie polecam, cena jest juz wysza, ja mialam 104 za os, ale widzialam umowe na przyszly rok i jest juz 120 za os, inflacja. Wspolpraca z wlascicielem i kucharzem - super.
Pozdrawiam

na ile osob mieliscie tam wesele?bo mi wydaje się tylko ze malo miejsca do tanczenia bedzie ale w ogole to podpoba mi się

Ja mialam 100 os. i bylo wystarczajaca miejsca

lokal w porządku, dobre jedzenie, polecam

czy ktoś mógłby mi podesłać zdjęcia, na których widać wystój sali i stołów? :) Mail: marta1014@wp.pl

Re: sALA BANKIETOWA

byliśmy tam pół roku temu na weselu kuzynki, i jedzenie było super wprawdzie żadnych wymyślnych dań tylko proste, ale naprawde smaczne jedyny problem tego miejsca to kelnerkii ogólne wrażenia. Jestem wzrokowcem i detalistą więc bardzo zwaracam uwagę na takie rzeczy jak to że zastawa jest skąpletowana z paru kompletów,kelnerki były niemiłe, na herbate czekałam 3 godz aż sama ponią poszłam do kuchni, w odwecie nie dostałam talerzyka do przękąsek i przez całą noc miałam z mężem jeden talerze, który do tego był już bardzo brudny ale nikomu się nie chciało z obsługi wymienić talerzyków. Ogólnie wszyscy byliśmy zadowoleni z wesela i było barzdo fajnie jak to w rodzinie na weselu , ale wszyscy nażekali na kelnerki, nawet rodzice pary młodej na poprawinach wezwali szefa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam

a ja byłam latem na weselu przyjaciółki i bardzo mi się podobało zarównoobsługa jak i jedzonko było w porządku polecam wszystkim z czystym sumieniem

pozdrawiam agusia

polecam sale weselna gracja
w żelistrzewie..
miesci gosci na 130 osob..
profesjonalna obsluga i kucharze...
cena od osoby 150zl. z poprawinami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2