siłownia

witam,
czy w Baninie jest gdzieś siłownia? może dopiero w Żukowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: siłownia

od pazdziernika bedzie na ulicy Pszennej w centrum feniks
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

super! to blisko mnie:) dziękuję za odpowiedz

tutaj macie link do apki na fejsie https://www.facebook.com/mojanowafigura/app_251214408351517 jest wyszukiwarka siłowni i fitnessklubów i opinie bywalców, więc warto poszperać, a nóż okaże się,że macie coś "pod domem"

fitness dla bab a nie siłownia a to róznica
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

~beeee
dla kobiet chyba? baby są w nosie...
nie jednej nie dałbyś rady na tym fitness-ie więc może odrobinę więcej szacunku dla płci przeciwnej?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

o właśnie!!!! koleżanka dobrze mówi! niejedna d*peczka jest lepsza na fitnessiku od zesztywniałego spompowanego koksa, ot co!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

do DZIUNIA sama siebie okreslasz d.czka? hm.......
Nie trzeba być zesztywniałym koksem by wiedziec ,że fitness to nie tylko aerobic czy pilates ale Cardio ( bieznia, steper oraz orbitrec i rowerki) oraz trening z ciężarkami przy niedużym obciążeniu w seriach powtórzeń. Czemu zaraz kogos od karków zesztywniałych wyzywasz.
Zobacz sobie Academos, Kolaseum czy Tiger tam sa siłownie i przychodza ludzie " normalni". Siłownia to także trening rehabilitacyjny dla ludzi po urazach .
Przestańcie kobiety bzudry tu pisać. Chodzi o to ,że facet tam zapewne nie poćwiczy.
Za baby przepraszam :)

~bee
wybaczone ;) trzeba było od razu taki pisać! ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie nazywam siebie d*peczką i nie wyzywam od koksów. pisałam pół żartem pół serio. raczej śmieszy mnie,że mężczyźni zawłaszczają siłkę jako swoje terytorium. samce alfa LOL i mówią tylko 'baba' robi to, nie zrobi tamtego. to okropny szowinizm. a sporo kobiet ćwiczy i jest co raz bardziej świadomych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tu się nie zgodzę z Panią , Panowie szanują kobiety na siłowni a wręcz zawsze idą z pomocą bądź rada i denerwują mnie stereotypy ze karki itd. sam jestem mocno i dobrze zbudowany ale to wszystko zawdzięczam diecie systematyczności i wyczerpujących treningach siłowych i cardio , a karki to nie zawsze igły i lans ! tylko tez czasami są to ludzie którzy bardzo dbają o zdrowie i sylwetkę .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ot i prawdę powiedział

Inne tematy z forum

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...