skandal i brak profesjonalizmu
w październiku podjęłam studia dyplomowe na wydziale zarządzania. Niestety- już pierwsze dwie godziny zajęć przekonały mnie, że nie warto. Studia są płatne, nudne, nic nie wnoszące do tematu. Zostaliśmy potraktowani jak dzieci w piaskownicy. Mało tego- już od miesiąca walczę o zwrot wpłaconych pieniędzy- "na dzień dobry" potracono mi 25% ponieważ "uczestniczyłam w zajęciach". Dodam, że byłam na jednym pełnym zjeździe. Plan zajęć studiów wieczorowych obejmuje piątek od g15:30- kto ma na to czas?
Generalnie Państwo w Państwie, nikt nic nie wie i nikogo nic nie obchodzi,a przerzucając dokumenty między wydziałami sztucznie przedłużane są terminy rozpatrzenia jakiejkolwiek sprawy. Pytam: czego może mnie nauczyć taka uczelnia? Zarządzania? ŚMIECHU WARTE! I jest mi przykro, że rodzima uczelnia nie ma dla mnie oferty. W przyszłym roku podejmę studia, ale na pewno na innej uczelni.
Generalnie Państwo w Państwie, nikt nic nie wie i nikogo nic nie obchodzi,a przerzucając dokumenty między wydziałami sztucznie przedłużane są terminy rozpatrzenia jakiejkolwiek sprawy. Pytam: czego może mnie nauczyć taka uczelnia? Zarządzania? ŚMIECHU WARTE! I jest mi przykro, że rodzima uczelnia nie ma dla mnie oferty. W przyszłym roku podejmę studia, ale na pewno na innej uczelni.