sklep mięsny

czy warto tam kupowac? nie byłam jeszcze w tym miejscu dlatego pytam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sklep mięsny

Tanio nie jest, ale na szczęście nie udało mi się jeszcze trafić na nieświeze mięso (może ktoś ma inne doświadczenia). W wedlinach też można wybierać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też zawsze jestem zadowolona z ich wyrobów, a ceny jak w innych mięsnych w Trójmieście

I super obsługa, w odróżnieniu do maglowanej w innym wątku cukierni:)

Porządne mięsko, porządne wędlinki. Choć ceny dosć wysokie

No cóż, ja mam inne odczucia. Mięso drogie i czasami stare, szczególnie na mielone uważajcie, bo mi się zdarzyło śmierdzące. Obsługa to różnie, jedna babeczka miła i sympatyczna a druga wiecznie buzia w ciup.

jak dla mnie obsluga ok, ale ostatnio trafiły mi się śmierdzące skrzydełka z kurczaka...;/

dwukrotnie zdażyło mi się mieć 2 razy nabitą na paragonie tą samą pozycję. Fakt, było to kilka miesięcy temu, ostatnio nic takiego nie miało miejsca, ale i zakupy w tym sklepie robię znacznie rzadziej.
Poza tym drugi z tych paragonów trzymam, sprawdzam nowe i jeśli coś takiego zdarzy mi się jeszcze raz na pewno powiadomię właściciela.

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...