śmietnik na ulicy Skarpowej

witam. Czy ktoś się może orientuje o co chodzi z tym wielkim śmietniskiem, które znajduje się w dolnej części ulicy Skarpowej po prawej stronie?Jestem nowym mieszkańcem i trochę mnie dziwi, iż coś takiego może normalnie istnieć. Czy jest to teren prywatny dlatego nikt się tym nie zajmie (chodzi mi o służby miejskie)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: śmietnik na ulicy Skarpowej

zgadza sie,jest to teren prywatny,wlasciciel podobno nie zyje

miasto nie może z tym nic zrobić? a może nikt nie próbował zgłaszać...

Witam !
Czy możesz mi napisać coś więcej na temat ul. Skarpowej w Gdańsku?
Pytam dlatego, że chcę kupić mieszkanie w tym właśnie rejonie i chciałabym wiedzieć, czy jest to spokojna dzielnica ?
Co do komunikacji, to chyba nie jest źle, chodzi mi o dojazd do GUM.
A tak w ogóle, to będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje bez owijania w bawełnę. Nie chcę kupować "kota w worku".

A przy okazji, mozeTwój sasiad chce sprzedac niewielkie mieszkanie dla singla?
Z góry dziekuje za informacje.

witam,

Mieszkamy tu od 2 miesięcy i jesteśmy zadowoleni (górna część ulicy skarpowej). Jeśli chodzi o komunikację to jeździ dużo autobusów w kierunku centrum (5-7 minut). Nie ma tutaj korków (dojazd do Wrzeszcza bardzo szybki- samochodem).Gorzej niestety wypada parkowanie, gdyż jest sporo samochodów, a mało miejsca. Jeśli chodzi o mieszkańców to z tego co widać to różnie (myśmy dokładnie sprawdzili naszą kamienicę, żeby nie mieszkać z suterenami:). Dodatkowym atutem tych kamienic są ogródki z drugiej strony budynków. Ogólnie jak na wsi, a jednak bardzo blisko centrum i dobra komunikacja.

Dzięki za info. Ja oglądałam mieszkanie w bloku , a nie w kamienicy. Co do sąsiadów, to nie mam kogo zapytać, bo zwyczajnie nikogo tam nie znam. Ale jeszcze raz wielkie dzięki.
Proszę daj znać, jeżeli ktoś będzie miał mieszkanie w tamtym rejonie na sprzedaż. Niewielkie,bez piecyków i bojlerów. Pozdrawiam.
Anna

Inne tematy z forum

Synteza (7 odpowiedzi)

Z inwestycji położonej przy ul. Szarej na Siedlcach szybko dostać będzie się można ścisłego...

Odea Park (28 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...

Scarpa (13 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji Scarpa powstaną niedaleko zbiegu ulic Kartuskiej, z Zakopiańską i...