sony str-de698 kino domowe 6x90wat

sony str-de698 kino domowe 6x90wat
amplituner sprawny,niestety brak pilota,stan wizualny bardzo dobry
POBÓR PRĄDU: 230WATTS,
IMPEDANCJA: 8-16 Ohm,
Wymiary 430 x 155 x 330 (szerokość x wysokość x długość/głębokość, podane w milimetrach),
INPUT (wejścia) audio: VIDEO 1 ; VIDEO 2 ; VIDEO 3 ; DVD ; ; MD/TAPE ; CD ; AUX,
3 X INPUTS OPTICAL,
1 X OPTICAL OUT,
2 X INPUTS COAXIAL
Waga ok: 10 kg
RDS
DISPLAY
DIMMER
DTS ES
DOLBY DIGITAL EX
PRO LOGIC Iix,
DIGITAL CINEMA SOUND
moc 6x90 wat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kretyński tytuł

To kino zy amplituner jest na sprzedaż

odpowiedź do użytkownika wyżej

kretyńska pisownia,jak ktoś wejdzie na ogłoszenie i doczyta to nic się nie stanie,nie pozdrawiam

żal

Tytuł ogłoszenia ma za zadanie zainteresować osobę, żeby przeczytała ogłoszenie . A że w środku samo g*wno - to inna sprawa .. czysta manipulacja... zapomniał dopisać " nie onkyo, technics, denon, jvc itp..."
żałosna praktyka pisania ogłoszeń ludzi bez matury...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

jak widać ciebie aż za bardzo zainteresowało moje ogłoszenie ,niczego dopisać nie zapomniałem,ale dzięki za poradę ,a co ma matura do pisania ogłoszeń ,zadziwiasz mnie,nie mam zamiaru dalej prowadzić z tobą konwersacji ,gdyż zabiera mi to cenny wolny czas,proponuje znaleźć inne zainteresowania w życiu niż pisanie komentarzy,manipulacji w opisie nie widzę ,jak kiedyś nie będzie mi się chciało wymyślać opisu to zgłoszę się do ciebie widać ze nie masz co robić ,nie pozdrawiam misia he

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...