sprzedam mieszkanie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
PILNIE SPRZEDAM MIESZKANIE - KAWALERKĘ
Mieszkanie 3 min. od SKM Gdańsk Żabianka. Pokój 15m2 malowany, parkiet dębowy, kuchnia 4, 4m2 ciemna z oknem na pokój, dobrze zagospodarowana, podłoga terakota, ściany glazura, łazienka 3, 6m2 podłoga terakota, ściany glazura, wanna, umywalka, kompakt nowe, przedpokój panele, ściany cekolowane. Remont generalny przeprowadzony w maju 2007. W styczniu 2008 wymienione drzwi wejściowe. W pobliżu sklepy spożywcze, przemysłowe, apteka, blisko szkoły i AWF. Cena około 190 TYS do lekkiej negocjacji. zapraszam mlazal@wp.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam mieszkanie

up

Prawie 8 tys za metr? Jeju - szalone są te ceny.
Wolę wtedy kupić mieszkanie od dewelopera - za 5 tys za metr

ja kupuje za 3500 od dewelopera...ludzie sprzedajacy mieszkanie czasem przesadzaja...nie obrazam osoby ktora wystawila ogloszenie...

gdzie ty kupujesz za taka cene

no właśnie, gdzie?

no własnie. nawet poza trojmiastem nie ma mieszkań od dewelopera za 3,5 tys

mieszkanie mogła kupic w ubiegłym roku kiedy były jeszcze tańsze a w tym dopiero bedzie do odbioru, moj kolega tak ma z tym , ze płaci juz teraz rate 750zł a teraz pewnie płaciłby z 1500zł.

dziewczyny za metr wychodzi 6,5 tysiąca nie tyle ile wy wyliczacie, jest to cena normalna nawet oscylująca w tych niższych za mieszkanie w tej dzielnicy tak blisko skm więc nie rozumiem tych komentarzy osób które nie śledzą rynku. A co do cen dewelopera to ja życzę szczęścia ale za te pieniądze w trójmieście to chyba w tym czasie raczej nie ma możliwości. Ja nikomu na siłe nie chce sprzedać ale dziewczyny zastanówcie się jak byście same sprzedawały mieszkanie chciały byście oddać je za bescen? To jest normalna cena ja kupuje większe mieszkanie i też płacę za nie majątek ale cóż takie są ceny pozdrawiam.

yiara napisala ze kupuje, wiec jestem zszokowana ze podaje taka cene, my w redzie kupilismy na poczatku 2007 i byly drozsze

a na Zabiance rzeczywiscie takie sa ceny, jak nie wyzsze

kupuje mieszkanie w redzie i cena za 68,1 wynosi 241,000 i kupuje nowiusienkie ale przegladalam oferty rynku i ceny sa straszne to fakt

wiem znam Redę mam tam kuzynkę która mieszka w tym nowym osiedlu, no ale tak jak mówisz ceny w trójmieście są okropne ja też nad tym ubolewam bo sama kupuje na dąbrowie:)

ja nie uważam, że to wysoka cena. w redzie to może i można kupić za 3.5 tys ale strata czasu na dojazd do pracy codziennie okolo 2h w dwie strony to nie dla mnie.dlatego kupiłam we Wrzeszczu.wszystko mam pod nosem

kupujesz od dewelopera teraz czy juz kupilas
jakos niemoge w to uwierzyc, dostalam oferte od semeko i w takiej cnie jak podalas to maja niecale 50 m a nie 70

Yaira, kupuje teraz od dewelopera ORLEX i jest jak pisze.

Moja koleżanka z mężem kupili mieszkanie w Rumi-Janowie za 110 tys i 33 metry.A jedna kupiła w zeszłym roku w Wejherowie za 80 tys i płacą ratę 460 zł.

ja z Gdyni głownej jechalam o Redy 20 min kolo godz 14 moze przez korki bylo by dluzej

ale ogolnie nie mozna tych wszystkich mieszka i firm na rowno stawiac np. Semeko robi wszystko pod klucz wiec oki ale orlex daje gole mieszkania i nic tam nie ma wiec ceny sa niskie ale trzeba jeszczes jakies kilkanascie tysicy dac na to mieszkanie aby zamieszkac :/

no cóż chciałabym mieszkanie w Rumi za 110 tys., niestey średnia cena to ok. 5,5-6 tys za metr.

no tak ale jak kupujesz stare mieszkanie to tez wiekszosc trzeba wymienic...kuchnie sa stare wiekszosc lazienek nie ma wlasciwego odpowietrzenia wiec szybko robi sie grzyb pokoje sa raczej do odnowienia wiec tak czy inaczej trzeba wlozyc kase...

chyba że mieszkanie jest po remoncie:)

Ja kupiłam mieszkanie w Redzie (Reda Park) 5.700zł za metr :)

aha zapomniałam dodać stan surowy tylko cekol :)