sprzedam suknie

Temat dostępny też na forum: Wesele
czesc.wreszcie czas sie rozstac z moja wymazona suknia.moje cudenko jest na 172 cm wzrostu plus ok 3 cm obcas.rozmiar ok 40.szyta na miare.sklada sie ze spodnicy ,gorsetu i koronkowej bluzeczki.spodnica ma delikatnie dluzszy tyl ktory pieknie uklada sie przy chodzeniu ale absolutnie nie przeszkadza w tancu.do spodnicy jest halka(bez kola).gorset jest na zamek.ozdobiony jest aplikacjami ktore do zludzenia przypominaja haft.niespotykany i piekny charakter nadaje sukni koronkowa bluzeczka wyszywana koralikami.rekawy sa na guziczki.bluzeczka z tylu rowniez zapinana na guziczki i mozna ja w czasie wesela zdjac co robi na gosciach duze wrazenie bo ma sie na sobie jakby nowa kreacje:)do calosci jest jeszcze 2-warstwowy welon z cyrkoniami.siaga mniejwiecej do talii.suknia do przymiarki w gdansku.cena 1300zl-zainteresowanym przesle wiecej zdjec na meila.pozdrawiam beata
image
image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam suknie

oj wiesz co przepraszam ale 1300 zl za ta sukienke !!!!!! chyba przesadzilas, tu dziewczyny firmowe sprzedaja za nizsza cene

bez kmentarza

Moja rada-tak zupełnie szczerze, za te pieniądze nigdy nie sprzedasz tej sukienki! Suknię sprzedaje się za 50%wartości, albo jeszcze mniej. Nigdy nie zwróci Ci się zakup sukni. Więc proponuję zastanowić sięnad ceną, jeżeli chcesz ją sprzedać! Pozdrawiam

image
Uszycie tej nowej sukni w pracowni krawieckiej, kosztuje 800 zł.

image
A koszt tej to 900 zł. A ty chcesz za swoja 1200? Ja bym za nią dała góra 400 zł.

Kolerzanka chce 1300zł, a nie 1200zł:) I tu się zgadzam, rozsądna cena za nią to jakieś 400zł:)

wiecie co , mam koleżankę krawcowa ,.... uszyła sobie taką za 120,- zł
ale przyznam , że nie wiem z jakiego to było materiału

Wiecie ja myślę,że tochyba jakiś żart:) Że ta bb nie myśli serio o takiej cenie, każda z nas to widzi, a ona nie?? Niemożliwe:)

to napewno jest żart, ale dobra powstrzymama się od złośliwości

wyluzujcie dziewczyny:))może tak wyceniła, może się pomyliła??nikt nie zmusza Was do kupna przecież.

Ale wesoły wątek nam się zrobił.... :)

Tak,pewnie się pomyliła...powinno być 130 zł.

oj dziewczyny, byście sie powstrzymały!!

bb podoba się jej suknia, jest prosta i klasyczna,
widocznie taki krój uważa za najpiękniejszy i dlatego tak tę suknię wyceniła

pozatym wiadomo, każda suknia jest do negocjacji, pewnie bb liczy na to, że po negocjacjach dostanie za nią 1000, nie wiem

kurcze , dziewczyny, zobaczcie, na pewno jej teraz przykro,
że nie podoba wam sie jej suknia, i wyceniacie ją na 130zł

bb, życze sprzedania sukni
jak sie uda?- fajnie, jak nie? -trudno

Nie nie,nie chodzi mi o to czy się mi podoba ta suknia czy nie,bo każdy ma inny gust i o gustach się nie dyskutuje. Ale no właśnie,jest to suknia bardzo prosta,skromna i napewno krawiec zużył mniej materiału,poświęcił mniej czasu na jej uszycie niż na suknię strojną i księżniczkowatą.Dlatego wydaje mi się że nie jest warta proponowanej ceny,a wysadzana brylantami przecież nie jest.

Gust każdy ma inny, to prawda...
Mi np nie odpowiada styl barbie i nie krytykuję pokazywanych przez Was sukni, ani nie komentuję cen, chociaż od roku czytam to forum.

Oczywiście, że cena jest do negocjacji, choć biorę to pod uwagę, że zapewne tu jej nie sprzedam, zresztą tak jak wiele z Was...

Oprócz tego...
Jestem ciekawa, czy suknie pokazywane przez niektóre z Was pochodzą naprawdę z firmowych salonów, czy zostały uszyte przez krawcowe na podstawie zdjęć wydrukowanych z internetu. Ciekawe jakie ceny są wtedy podawane :)

Nie emocjonujcie się tak... Pozdrawiam :)

barbie, księżniczka, albo...

image

Kwestia gustu :)

bb, wiesz oc?
na tym zdjęciu Twoja suknia wygląda zdecydowanie lepiej :)

no dokładnie
śliczna jest, skromna i elegancka

zgadzam się z przedmówczyniami:)

Ja też zgadzam się że skromna i elegancka,tamte zdjęcia kiepsko przedstawiły urok Twej sukni,ale cena ciut za wysoka.

jak bedziesz wystawiał do sprzedaży suknię na innym portalu, to wstaw tą fotkę, tu jest suoper :)