super sklep!

może asortyment na dziale AGD nie jest za bogaty ale jest możliwość sprowadzenia wybranego modelu sprzętu. ja tak zrobilam. kupilam u nich lodówkę Elektrolux po uprzednim zamówieniu w hurtowni. duża możliwość negocjacji cen. to się chwali!
jedyny minus to to że lodówkę przywiózł 1 pracownik i musiałam kombinować (szukać ludzi) żeby wnieść 180cm lodówkę na 2 piętro :)
ale oprócz tego wszystko OK.
kupowałam później maszynke do mięsa i toster i również po super cenach!
polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: super sklep!

Ceny owszem są przystępne ale kultura obsługi jak i uczciwość zostawiają wiele do życzenia.
Zamówiłem w tej firmie ogrzewanie + solary wraz zamontowaniem. Podpisałem umowę na wykonanie, wpłaciłem zaliczkę wysokości 35% umówionej kwoty. Po wykonaniu części prac musiałem wpłacić następne 10% zaliczki na zakup grzejników. okazało się że wpłaciłem kwotę przekraczającą wartość zamontowanych przedmiotów oraz robocizny i zażądano przed następnej zaliczki. Czyli przyjęto metodę że najpierw zapłać a potem dostaniesz towar i my ci go zamontujemy.
Udałem się do sklepu i próbowałem się dowiedzieć dlaczego nie mogę płacić po zamontowaniu części urządzeń. pracownik powiedział że tak ma być jak on chce i koniec.zachowanie tego pana i kultura tego pana zostawia wiele do życzenia. W rozmowie z panią kierownik po długiej dyskusji udało mi się dogadać że będę mógł płacić po dostarczeniu towaru na budowę ale przed zamontowaniem. W dniu poinformowano mnie że cena za usługę zostanie zmieniona ponieważ wycena została wykonana na podstawie projektu a tam poszło więcej materiału.Szkoda że nie poinformowano mnie o tym jak towar dostarczano na budowę tylko wtedy gdy są wylane posadzki. Nową wycenę dostanę jutro więc z przyjemnością poinformuję państwa jak skończy się ta przygoda z tą wychwalaną hurtownią. Podałem tak wiele faktów że pracownicy sklepu w Pruszczu Gd. nie będą mieli kłopotu z ustaleniem moich danych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0