światła w rębiechowie na złosć

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta Motoryzacja
ile razy trafiacie na te debilne drogie światła n a granicy GD. Kto je tak ustawiał ze cZęściej zielone jest w bocznej drodze? a jak zmieni to pszcza kilka aut, i blokuje znów na kilka sekund ? cieawe kto zadba jak posypie w nocy śnieg , do świateł , a niech reszta się martwi , jestem pewien ze to jest postawione na złość , tyle jest mjesc w GD niebezpiecznych to na końcu w polną drogę sygnalizatory za 140 000 zł ???????????????? f...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: światła w rębiechowie na złosć

fakt, tych sygnalizatorów potrafią nawrzucać nie wiadomo po co
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a probowales kiedys wyjechac ze Słonecznej ? pewnie nie...

ale fakt-zima i ta gorka przed swiatlami- to jest problem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A najlepiej jak jedziesz od strony Gdańska i zastajesz czerwone światła, a samochód (ten który wywołał czerwone światło) skręca w stronę Gdańska, a ty bezsensu stoisz i czekasz na zielone światło/

chyba macie pecha :) często tam jeżdżę i ze dwa trzy razy stałam na czerwonym...

Ciekawe kto tam mieszka, ze postawili światła z fotokomorką - właczają się jak tylko podjedzie samochód od strony Słonecznej - stąd często wrażenie, że częsciej tam jest zielone.

Lokalizacja świateł rzeczywiście mocno dyskusyjna. Jeździłem często na Słoneczną, wyjazd z niej nie jest rewelacyjny ale taki sam albo i lepszy jak np. z Barniewickiej czy innych ulic dojazdowych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mała różnica - ul. Barniewicka leży na terenie gminy Żukowo, zaś samo skrzyżowanie ze Słoneczną w gminie Gdańsk
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale ktoś sypnął solą z piachem jak przymroziło . Brawo, co do swiateł to przekręt !! z takiej drogi ???? tam prawie asfaltu brak ! Lepiej przy zkole by postawili. Na Morenie walczyli 10 lat o światła 3 osoby zginęły ! na przejściu ! a tu proszę ?:/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie ... skrzyżowanie z barniewicką albo wyjazd z pod sklepu....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...