szukam dobrej szkoly nauki jazdy!!

Zamierzam zapisac sie na kurs prawa jazdy.
Jezeli ktos moze polecic dobra szkole a co wazniejsze dobrego instruktora to bede bardzo wdzieczna.

z gory dzieki, Alutek

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam dobrej szkoly nauki jazdy!!

zapomnialam o najwaznieszym :) szkoly szukam na terenie Gdynii.

Ja aktualnie chodze na kurs do ośrodka "LECH", znajduje się on w YMCA. Jestem zadowolony, bo jest przyjemna i miła atmosfer, nikt nie krzyczy, a wszystko jest tłomaczone bardzo dobrze. Nie wiem ile masz lat, ale jeśli jesteś jeszcze przed 18-nastymi urodzinami to płacą za kurs 600zł będziesz miała gratis badania lekarski. Podręczniki są tu za friko. Wydaje mi się że to najtańsza oferta na terenie Gdyni. Jakby co to w sobote i niedziele teoria jest an 11:00 i trwa około 1,5h więc jakbyś miała ochote się zapisać to w tych godzinach w YMCA.
Pozdrawiam i życze szerokiej drogi! :-)

a ja też dołącze się do tego że szkoła LECH jest spoko bo skończyłem w niej kurs 5 lat temu jak były to jej początki i nie narzekałem a do tego zawsze prowadzili konkurencyjną politykę cenową...
pozdrawiam i polecam

Polecam Qatro - plac na ul Chrzanowskiego, a wykłady i biuro ,chyba na Pl. Kaszubskim. Może nie jest to najtańsza szkółka, ale jak trafisz do instruktora p Piotra to napewno nauczysz się jeżdzić. Moja zona tam uczyła sie jeżdzić i robi to dosyć dobrze. Pozdrawiam

Ja tez polecam Quatro p.Piotra spokojny wyluzowany a co najwazniejsze naprawde swietnie uczy jezdzic.
Ja smigam juz samochodzikiem.

Polecam ZDZ i instruktora Turzyńskiego. Naprawdę! To jeszcze jeden z tych nielicznych już zakładów, gdzie jeszcze się starają!

JA CHCIALABYM WAM POLECIC NAJLEPSZA NAJTANSZA SZKOLE JAZDY A MIANOWICE LINIE ZAJEBISTE PODEJSCIE DO KURSANTA,MLODZI INSTRUKTORZY,JA ZDALAM PRAWKO ZA PIERWSZYM RAZEM DZIEKI NIM!!!LINIA JEST W WARSZAWIE NA GOCLAWIU UL.UMINSKIEGO.POZDRAWIAM PAPA

Inne tematy z forum

Wrozka Justyna z Sopotu - prosze o pomoc w odnalezieniu kontaktu (24 odpowiedzi)

Witam :-) Ponawiam swoja prosbe o pomoc w odnalezieniu kontaktu do wrozki Justyny z Sopotu. To...

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (23 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...

automat/budka foto samoobsługowa (5 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku Głównym/ Wrzeszczu/ Przymorzu znajdę Budkę/automat...