szukam kabiety do podróży

Temat dostępny też na forum: Społeczność
szukam kabiety do podróży
Jestem atrakcyjnym 50 latkiem. Poszukuję chętnej w wieku, 30 - 40 lat, na 30 dniowy wyjazd do USA we wrześniu i latem na południe Europy. Mimo, że będę sponsorował wyjazdy nie będę wymagał w zamian sexu. Oferty ze zdjęciem proszę kierować na adres sadowa2@onet.pl

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czasem brakuje mi kogoś do dzielenia się myślami, do pogadania, kiedy włóczę się po różnych miejscach. Jestem nieatrakcyjną 53-letnią kobietą, ale skoro nie chodzi o seks, to bez znaczenia, nie?
Towarzysza do włóczęgi, niemarudnego, akceptującego ekstremalne warunki, zdrowego na ciele i umyśle, bez przerostu prostaty i ego, Mógłby być wysoki ;)
Zainteresowany tematem?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ...

oj Dorotko... myślę że nie mieścisz się w widełkach wiekowych... starszy Pan poszukuje atrakcyjnej laski... bo każdy starszy pan powinien chodzić z laską... a Ty... chyba się nie załapiesz... ale... życzę Ci spotkania niemarudzącego towarzysza włóczęgi, bez przerostu... czegokolwiek...
pozdrawiam serdecznie
:o)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki. Też pozdrawiam.
Fajnie, że nie spełniam kryteriów, to daje mnóstwo przestrzeni na wolne wybory.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: brawo

Brawo dziewczyny tak trzymac -a tak wogóle to w wieku 50 lat juz impotent hi hi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej.
Odpowiedziałam na to ogłoszenie, ale odcinam się od pozostałych komentarzy.
Z poważaniem

och zal

tych co pisza takie ...wiesz ze niektore zwroc uwage na slowo niektore kobietki w tym wieku co Dorotka sa naprawde oki

mam się bardzo dobrze, dziękuję.
1. Jestem tolerancyjna wobec literówek, czy braku polskiej czcionki. Nie przepadam za wielokropkiem, i zdecydowanie nie lubię tych przysłowiowych 3 gr.
2. Czy mam rację, że zmieniła się treść ogłoszenia? Kiedy odpowiadałam na nie, proponował pan miesiąc w Stanach , wakacje w ciepłych krajach i okrasił uwagą, że mimo, że sponsoruje, nie będzie wymagał seksu.

Re: szukam kabiety do podróży

...jeśli nie szukasz babki do seksu...to po jakiego czorta opowiadasz jakiś ty atrakcyjny????!!!!....a skąd wiesz, że jesteś atrakcyjny,co????Ktoś ci o tym opowiadał czy siedzisz przed lustrem jak lalunia na wystawie w Holandii???..Myślimy sobie tutaj, że z twoja inteligencją jest bardzo, bardzo krucho...hahahaaaaaa.....