szukam koleżnki na wyjazd do Hiszpanii

Temat dostępny też na forum: Praca
szukam koleżanki która chciałaby ze mną wyjechać do hiszpanii, chodzi mi o wyjazd na dłużej, chciałabym coś tam wynająć, poszukać jakiejs pracy, sama się trochę boje jechać, a we dwie zawsze raźniej :) może jest tu gdzies dziewczyna ktora tak jak ja chce coś zmienic w swoim zyciu i wyjechac z Polski :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: szukam koleżnki na wyjazd do Hiszpanii

Może źle zrozumiałem....
Szukasz kogoś, kto ma wyjechać i już nie wracać??? W ciemno???

To powodzenia koleżanko....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pakuj się do Francji na winogrona :) w Hiszpanii bieda z pracą tak jak i u nas lub pozostaje ci UK
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej no moze ja bede chetne
podaj email to sie spiszemy?
MOJ TO : weronka1234567890@interia.pl

pzdr.;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tam jest trochę lipa teraz, nawet w rejonach typowo turystycznych zamknęli sporo restauracji, klubów itp. Znacie w ogóle język? Bez komunikatywnego hiszpańskiego może być cienko, kiedyś to może, ale teraz za duża konkurencja. Tam sie fajnie żyje jak ma się pracę, bo zarobki są sporo większe niż u nas, tylko ze znalezieniem może być ciężko :> trochę tam mieszkałem, może coś Wam będę mógł pomóc, dać jakieś namiary itp. - jak coś to piszcie - kubekgdy@wp.pl
Pzdr.

podaje w razie czego mojego maila :) kxxx111@wp.pl

Ludzie! W Hiszpanii prawie 40, a u mlodziezy (do lat 26) 25 % BEZROBOCIA! I to nawet w pracach sezonowych. Sprawdzcie prosze w necie, a potem jedzcie. Polska Misja nie ma juz pieniedzy na pomoc rodakom bez srodkow do zycia..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

25% ogólnie, ponad 50% u młodzieży ;]

Hey ja lece do hiszpanii na poczatku wrzesnia mam pracowac jako kelnerka pokojowka wyzywienie i zakwaterowanie za darmo, jak chcesz sie przylaczyc to napisz, postaram sie w takim razie zalatwic tez prace dla Ciebie, bysmy razem pracoiwały .Ania

Moj kontakt : kompleks@onet.com.pl

naiwność nie zna granic- powodzenia w machaniu tyłkiem

Są czasami oferty z pewnej agencji do pracy jako kelnerki itp. i tam się tyłkiem nie macha, raczej coś w stylu praca po 12-16h dziennie przez 3 miesiące ;] Burdele też bywają, ale rzadko - najczęstsze i najprostsze łowy to oferty pracy przy pomarańczach/truskawkach itp i wpłacanie zaliczki jeszcze z Polski w stylu 200-300 euro (np. na potencjalne mieszkanie) po czym kontakt z 'pracodawcą' się urywa ;D Można oferować cokolwiek - zbiory, magazyny, prace budowlane - zawsze ktoś się złapie i biznes się kręci ;]

Daj spokój z tą Hiszpanią tam bida aż piszczy , fajnie jest pojechać do Hiszpanii ale na 2 tygodniowy wypoczynek a nie do pracy :) ...
Ja lecę do UK 26 września sam w ciemno jak byłby ktoś również zainteresowany to to jest moje gg 32865286 pozdrawiam

A jeśli pod tym ogłoszeniem kryje się chęć zwabienia młodej dziewczyny do domu publicznego na zachodzie ? No bo przecież w Hiszpanii masz teraz bezrobocie rzędu 30%, to jaką Ty chcesz tam pracę znaleźć skor nawet dla swoich nie mają ? Aaaaa.... racja w domach publicznych zawsze jest praca.

Czy nie są zastanawiające ogłoszenia w stylu: zatrudnię dziewczyny w wieku 18-23 lat do zbioru truskawek ? Wciąż takie można spotkać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0