tropical island 2012

Temat dostępny też na forum: Społeczność
tropical island 2012
wybieramy się ze znajomymi 9 osobowym busem na dwa dni do Berlina do Tropikalnej Wyspy i mamy w busie jeszcze 4 lub 5 wolnych miejsc; my:faceci w wieku 26 lat, studenci; koszt takiej wyprawy (dwa pełne dni na miejscu z noclegiem na plaży:)) to ok. 450 zł w tym są wszystkie opłaty wstępu na baseny i sauny oraz paliwo; jeżeli ktoś nie chciałby iść na saunę to koszta dla tej osoby maleją (jeżeli pojedzie 9 osób to koszta będą jeszcze mniejsze ok. 400 zł). wszystko na stronie http://www.tropical-islands.de/pl/goscie.html wyjazd planujemy wstępnie pod koniec stycznia ale bez konkretnej na razie daty. w razie pytań @. pozdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

iza

a fajni ?

dokładnie tak jak piszesz, ja bym powiedział że nawet bardzo fajni ;) foto via @
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

napewno rewelka

Tak Iza,tacy fajni ze szukaja lasek przez neta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a więc Maja

skoro tu się znalazłaś i weszłaś w kategorie "Wspólne wyjazdy" to przypuszczam że takowego szukasz. Swoim komentarzem sugerujesz wszystkim czytelnikom o Swojej nieatrakcyjność jak i manifestujesz Swoją aspołeczność
Serdecznie pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: a więc Maja

popieram jest kompletnie aspołeczna. a pomysł na wyjazd mega fajowy

rewelacja inteligencja prosto z salonów

wszystkie działy odwiedzam,a do komentarza mam prawo ,zaś Ty mnie nie powinieneś obrazać,sugeruje tylko ze jesteś pusty zakompleksiony, zarozumiały i równiez nieatrakcyjny skoro szukasz kolezanki na wyjazd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sylwia

Sama nie pojadę... jeśli będą jeszcze dwie dziewczyny to jadę Magda, Iza?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tropical island 2012

Żeby student w wieku 26 lat szukal przez neta "panienek" to rzeczywiscie musza byc marni...hihihi...ja w Twoim wieku kolesiu to nie marnowalem czasu na takie sprawy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

jak bym szukał jak to napisałeś "kolesiu" panienek to bym wstawił ogłoszenie w dziale towarzyskie, więc jak nie jesteś zainteresowany oszczędź mi czytania twoich mądrych wypocin. Ogłoszenie jest w dziale wspólne wyjazdy i zostało zamieszczone po to żeby koszty transportu były znacznie mniejsze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

...

w ogóle czy w treści ogłoszenia jest zawarte że panowie szukają dziewczyn!!!-wiec koleżanki nie umiejące czytać ze zrozumieniem-zastanówcie się nad swoimi komentarzami i nie myślcie że to od razu do Was koledzy kierują swoje słowo ;)-to trochę próżne - kategoryzowanie ludzi jako marny nołłłłł lajff :P -->tylko dlatego że zamieszcza ogłoszenie na stronie internetowej -też słabe , a tym bardziej że jest to dział wspólne imprezy/wyjazdy-a taki wyjazd z zorganizowaną grupą jest primo tańszy, secondo weselszy i ciekawszy-także nie rozumiem tych złośliwych komentarzy
pozdrawiam złośliwców :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam 4 chętne osoby proszę o meila arkadiusz7810@o2.pl

to jak szukacie jeszcze czy nie????