ubrania damskie xs/s osobie potrzebującej

ubrania damskie xs/s osobie potrzebującej
dobrych firm, 9 bluzek:głównie t-shirty, 2 bluzki czarne z długim rękawem, sweterek bez rękawów, jakieś dodatki, wszystko jak nowe

-nie chcę nic w zamian!
-odbiór wyłącznie osobisty z Przymorza!
-kontakt mailowy!
-wyłącznie dla osoby w trudnej sytuacji finansowej( pisały już do mnie studentki i właściciele lumpeksów a nawet właściciel firmy ubezpieczeniowej ;/ )

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem zainteresowana

pisalam m eila oto muj numer798512540 prosze o kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam

pisałam do pani na e-malia w sprawie tych rzeczy jestem bardzo zainteresowana prosze o odp dziękujei i pozdrawiam

rezerwacja

przeczytałam e-maile od Pań, już na jeden odpowiedziałam. Jeżeli rezerwacja nie potwierdzi się, to wznowię ogłoszenie w piatek. Pozdrawiam,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a studentka nie może byc w ciezkiej sytuacji finansowej?

Witam.

Jestem bardzo potrzebujaca nie stac mnie na ubrania bo wszystko wydaje na dziecko. Jestem bardzo zainteresowana prosze o kontakt 512920232
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

RODZINA WIELODZIETNA W TRUDNEJ SYTUACJI

witam jest akurat u mnie dziewczyna 17letnia z rodziny wielodzietnej . dziewczyna jest drobna a jej rodziców nie stać na kupowanie ubrań (mają jeszcze 8 dzieci na utrzymaniu) w tym dwujka dzieci jest chora dziewczyna 16 porażenie mózgowe i chłopiec lat 20 upośledzony umysłowo myślę że dziewczyna bardzo ucieszyła by sie z tych ubrań a jak nie były by na nią dobre to mama tej dziewczyny też jest bardzo drobna pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opdowiadam

proszę czytać ze zrozumieniem:
- rzeczy są zarezerwowane
- nie będę do nikogo dzwoniła, podałam maila, a rzeczy oddaję bezpośrednio
- sama jestem studentką i uważam, że są osoby bardziej potrzebujące, które W OGÓLE nie mogą sobie pozwolić na ciuchy i takiej osobie postanowiłam je przekazać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rico

I o to tu chodzi . Pozdrawiam : )

Inne tematy z forum

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...