ubrania

ubrania
witam serdecznie mam 1.5 roczna coreczke moze ktos mialby ciuszki rozmiar 92 i dalsze przydaloby sie na, lozeczkomturystyczne pampersy rozmiar 12-25 mleko nestle junior wanilia brakuje nam wszystkiego moze jest ktos kto moze nam pomoc bedziemy wdzieczni podaje numer 506 418 746 przyjme kazda pomoc zywnosc takze

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mleko

Mam syna w wieku pani corki ...dziecko w tym wieku wcale nie musi pic mleka nestle junior vanilla...czytaj wanillia!!!Prosze nie przesadzac,moj syn pije mleko z kartonika(mleko z biedronki...)i naprawde nic mu nie jest,wychowuje w ten sposob juz drugie dziecko...myslala pani wczesniej co bedzie jak bede miala dziecko...mi tez jest ciezko nie tylko pani,a najprosciej prosic o wszystko...a lozeczko turystyczne po co?dziecko spi z panstwem?...na ogloszeniach jest mnostwo ogloszen w stylu...oddam lozeczko...no ale pani musi miec turystczne!!!rece opadaja jak czytam te ogloszenia!!!A moze nauczyc siadac corke na nocnik,jezeli nie stac pani na nocnik chetnie pani jeden oddam -jezeli jest pani zainteresowana prosze napisac na forum,pozdrawiam:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Fruzelina ale wredna baba jesteś. I wścibska. Co cie obchodzi czy śpią z dzieckiem i po co im łóżeczko turystyczne. I jeszcze wychowywać córeczkę kobietę uczysz. Co za arogancja i tupet z twojej strony. Nie każde dziecko może w tym wieku pić krowie mleko i nie każde nauczysz siadać na nocnik kiedy ma 1,5 roku. Nie dziwię się, że jest ci ciężko, skoro wokół tylko jad sączysz i złośliwości. Jaka karma, takie życie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Fruzelina

Jeżeli jesteś tak doskonałą mamą to zastanów się dlaczego pediatrzy zalecają picie mleka przeznaczonego dla dzieci (Nan) bo chyba nie po to żeby rodziców naciągać , ty wychowałaś dzieci na zwykłym w kartonie z biedronki ;pomyśl co będzie za parę lat ( niedobór wapnia ) i bóg jeden wie co jeszcze ! Dlatego jak już musisz komentować to nie obrażaj ,a łóżeczko turystyczne łatwo jest złożyć i schować na dzień zęby dziecko miało eis gdzie bawić !!! Pani Małgorzato jest Pani dobrą matką oby tak dalej Pozdrawiam i życzę powodzenia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Drogie panie!!!

Za czasow naszych babci dzieci wychowywano na mleku krowim bo nikt nie slyszal o mleku modyfikowanym,nawet pokolenie ludzi po 30 roku zycia nie slyszalo za czasow dziecinstwa o mleku modyfikowanym,no chyba ze spod lady!!!A tu nagle wypowiedzi cudownych mam ktore wierza w mleko...bo zalecil je pediatra i zupek oraz deserkow w sloiczkach,popieram wypowiedz FRUZELINY,a dla pan powiem jedno...ginekolodzy tez zalecaja antykoncepcje a jednak jak czytam niektore ogloszenia,wlos mi sie jezy na glowie...a wtedy pomoc jest potrzebna,pozdrawiam i zycze milego dnia!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

KIEDYŚ...

Kiedyś dzieci biegały cały dzień po podwórku nie posmarowane kremem ochronnym przed UV i matki nie bały się, że dziecko poparzenia jakiegoś dostanie.
W dzisiejszych czasach nie wyobrażam sobie wyjścia w lato z nie posmarowanym dzieckiem na spacer!!!
Wracając do tematu, czasy się zmieniają ,klimat się zmienia, a mleko z biedronki to nawet wapnia nie ma w składzie- zależy, które wybierzesz, przeczytaj skład przed kupnem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

do makówki

zgadza się ale 40 lat temu to można było pic mleko prosto od krowy bo wtedy było to zdrowe, nie było takiego zanieczyszczenia środowiska, jak jest teraz, kiedyś nie było tylu dzieci z alergią , teraz rodzi się co drugie , a jak się kupuje obiadki w słoiczkach to wiadomo ze produkty są z dobrych plantacji bo teraz nawet marchew jest skażona rożnymi świństwami żeby ładnie wyglądała w sklepie zastanów się jakie witaminy dostarcza mleko w kartonie z biedronki a potem wszyscy się dziwią ze dzieci w szkole są niedożywione i anemiczne właśnie przez złe karmienie w okresie rozwoju a wiec przestańcie gadać takie bzdury że mleko modyfikowane dla dzieci jest im niepotrzebne
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

krowie mleko pyszne mleko !!!

moja corka od skonczenia roku jest na krowim mleku i nie potrzebuje nestle junior !!! to bzdura i naciaganie matek na koszty, moja corka nie ma niedoborow - wyniki badan ! i jest pulochniutka- brak niedozywienia , wiec bzdury piszecie !
krowie mleko - zdrowe mleko , nie zatrujesz tym dziecka
modyfiki - bzdura i naciagactwo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

do mamy dwoch coreczek!!!

Moje starsze dziecko nie jest anemiczne i nie ma zadnej alergii,chcialam zaznaczyc tez,ze dzieki temu ze jadlo wszystko jak to mowia"z jednego garnka" jest w chwili obecnej okazem zdrowia a ma 15 lat,mlodsze ma poltora roku i jeszcze nigdy nie bylo chore...nawet kataru nie mialo!!!A pani sie zbyt wiele naczytala i moim zdaniem jest pani zbyt bardzo przewrazliwiona,proponuje mniej czasu spedzac na czytaniu malo fachowej prasy i sprobowac ugotowac cos samej...a napewno pani coreczki beda zadowolone i najedzone...a po drugie to nie jest miejsce na takie opinie!!!pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

do makówki

dziecku miesięcznemu którego mama nie ma pokarmu też byś dała mleko krowie w butelce ? wiem że tu jest mowa o 1,5 rocznym dziecku ! i te wszystkie moje opinie są z własnego doświadczenia a nie z prasy jak pani sugeruje mleko modyfikowane ma wszystkie składniki potrzebne do rozwoju dziecka i całe szczęście że takich mam jak pani jest niewiele !!! a poza tym ja sama gotuje moim dzieciom ale jedzenie odpowiednie do ich potrzeb i wieku pozdrawiam i myślę że czas skończyć to dyskusje bo powoli zaczynamy się zachowywać jak "Rico" każdy ma prawo wychowywać swoje pociechy po swojemu ale to nie oznacza że mama z ogłoszenia nie może poprosić o mleko jakie lubi jej dziecko to nie grzech a może ktoś będzie miał ochotę jej takie podarować pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

do mamy dwoch coreczek!!!

Kobieto czytaj uwaznie!!!Przed chwila chwalisz sloiczki bo sa eko a tu raptem gotujesz?...brak slow:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

do mamy

napisałam że" jak się kupuje" nie napisałam tam że ja kupuje a to jest różnica !! to ty czytaj uważnie a nie już naskakujesz a ja swoje produkty z których gotuje dzieciom kupuje w sklepikach ze zdrową żywnością a boli cię że mam racje prawda ?!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja swoim dzieciom dawalam zwykle niebieskie mleko w proszku dzieci maja 7 lat i sa zdrowe bez alergi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

masakra!!!

Po co wy tu wszyscy wchodzicie i dodajecie jakies popieprzone opinie????!!!!
dziewczyna prosi o pomoc i wie co jest dla niej a przede wszystkim niezbedne dla jej dziecka gdyby nie potrzebowala pomocy nie dodawalaby ogloszenie. to kazdego indywidualna sprawa czym karmi dziecko! o co wy sie klocicie?
a jak kogos draznia takie ogloszenie to niech wogole tego nie czyta! mowicie niech nie robia bachorow niech ida do pracy.... ale sa rozne sytuacje zyciowe!!! ja rowniez potrzebowalam pomocy otrzymalam pralke i tv bo nie posiadalam a teraz oddaje rzeczy ktore mi sie juz nie przydaja a sa potrzebne innym!!! jak odbieralam pralke to nikt nie mowil po co pani pralka moze pani prac recznie? albo po co pani telewizor przeciez moze pani posluchac radia! to jest chore co piszecie! oby nikt z madralinskich nie byl zmuszony wstawic tu ogloszenia!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...