wczoraj byłam u Pana doktora na konsultacji i jeszcze jestem pod wielkim wrażeniem.byłam w wielu gabinetach medycyny estetycznej w Trójmieście ale I-wszy raz od 10 lat czułam się wspaniale podczas wizyty.Już samo wejście do Mercury jest 'normalne'.nie ma tego sztucznego nadecia;)i niby luksusu.bo nie o wiszące kryształy i złote ramy luster chodzi.przemiła Pani w recepcji-naturalna i uśmiechnięta a nie robiąca łaskę ,że siedzi tam za karę ;) a I-wsze wrażenie b.ważne
A Pan doktor przesympatyczny. zaprosił do gabinetu również moją Przyjaciółkę ,która mi towarzyszyła.I również jej poświęcił tyle uwagi i prawdziwego zainteresowania.Widać ,że doktor kocha to co robi i jest w ocenie wieku pacjentki bardzo dyskretny;) przedstawił cała pokaźną ofertę zabiegów i bardzo cierpliwie tłumaczył.A pytały dwie blondynki :)))oczywiście wszystko zostało wyjaśnione w bardzo przystępny sposób.bez nacisku czy sugerowania ,że koniecznie jakiś zabieg trzeba wykonać.już niedługo w ofercie piling PQ lift-obie czekamy na niego z niecierpliwością.