wymiana dzwi w mieszkaniu

Witam
Czy możecie mi polecić firmę która zajmuje się montażem drzwi chodzi mi o wewnetrzne i zewnetrzne jeszcze jedno pytanie czy to prawda że wymieniajac drzwi z futryną będę zmuszona wymienić również podłogi ponieważ przy wymianie dzwi mogą ulec zniszczeniu? Czy jest na to jakiś inny sposób poniewaz podłogi moje nie mają jeszcze 2 lat i nie usmiecha mi się wymienianie podłóg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wymiana dzwi w mieszkaniu

Witam moge sie podjąć wymiany jak i również sprzedaży drzwi PORTA. jezeli ma Pani pdłogi np parkiet a futryny stare metalowe jakie zazwyczaj są w starym budownictwie to niestety bardzo prawdopodobne ze zostana uszkodzone
jezeli sa to panele bardzo mozliwe ze jest opcja unikniecia zniszczeń
jezeli bedzie pani zainteresowana bardzo prosze o kontakt 793-019-969

Nie trzeba wykuwac starych futryn gdy sa teraz dostepne na rynku tak zwane futryny camuflage i naklada je sie na stare futryny takie mi wstawiono i jestem zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ajentka a możesz poledac namiary na firmę która ci zakładała? Wczoraj był u mnie Pan z jednej firmy no i trochę mnie nastraszył powiedział że raczej nie da się uniknąć aby zdemontować futryny bez uszkodzenia podłogi więc niektóre panele trzeba będzie wymienic ,pozdr

halo ajentka napisz mi namiary na swojego fachowca

pan Robert tel 668 253 044

dzieki ajentka zaraz tam zadzwonię napisz mi jeszcze czy o dużo zmniejszyła się szerokość drzwi ja mam teraz 80 cm
pozdrawiam i dzięki

Inne tematy z forum

Podkarpackie sady opinie (3 odpowiedzi)

Witam Chce kupić drzewka owocowe i wiśnie ozdobne z podkarpackie sądy Jakie macie opinie ??

Która lokalizacja lepsza do mieszkania? Gdańsk, Sopot czy Gdynia? (93 odpowiedzi)

Witajcie, nie jestem z 3city a planuje zakup mieszkania. Nie wiem jednak która lokalizacja jest...

kupno 100-letniego domu do remontu (6 odpowiedzi)

Zastanawiam sie, czy nie kupic starego domu do remontu. Lokalizacja : Orlowo, Sopot, Oliwa, moze...