wynajem mieszkania?

Temat dostępny też na forum: Sport
witam.
kupiłem ostatnio mieszkanie na zaspie, 3km od stadionu, 5min od skm i tramwaju.
mieszkanie po starszym malzenstwie, mozna mieszkac dla niewymagajacych.
zastanawiam sie nad wynajeciem mieszkania na euro, tylko nie wiem czy warto przeprowadzac wczesniej remont i w ogole czy cala ta kasa warta jest ryzyka (nie wiadomo komu wynajmiesz).
myslalem nad kosztem 300-500zl/doba, przez 2-3 tyg uzbiera sie ładna suma na remont.
mieszkanie ma 70m^2 i 3 pokoje.
opłaca się w to bawic? macie juz jakichs klientow?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wynajem mieszkania?

Myślę, że to bardzo dobry pomysł, szczególnie, że mieszkanie jest przed remontem. Jak są 3 pokoje to można przyjąć kilka osób więc uważam, że nawet 500zł jest dobrą ceną (za cała mieszkanie, a nie od osoby?)
W zeszłym roku wynajmowałam młodym ludziom na opener'a w Gdyni, bardzo się obawiałam co później zastanę, ale było wszystko Ok.
Moim zdaniem warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wynajem mieszkania?

Życzę powodzenia z taką kwotą za dobę. Ktoś ,kto nie ma do czynienia
z wynajmem i cenami daje się nabrać.
10min od stadionu będzie pole namiotowe z telebimem do oglądania meczy. Jeżeli mieszkasz w rejonie ,Hallera ,Reja, Uczniowska to obowiązują identyfikatory dla mieszkańców ,ruch jest zamknięty.
Widać ,że nie mieszkasz w tym mieszkaniu.
Mój kolega mieszka na Reja właśnie i na każdy planowany mecz Lechii
dostaje szału ,gdyż ma utrudniony dostęp dojazdu autem jak i powrotu do domu na pieszo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...