zmiana rozmiaru obraczki w aparcie.

Temat dostępny też na forum: Wesele
2 miesiace temu kupilismy obraczki w aparcie. Powiedziano nam, ze zmiana rozmiaru jest w tym modelu mozliwa i zupelnie za darmo. teraz sie okazuje, ze kiedy chce zmniejszyc obraczke nie jest to mozliwe chyba ze posiadam karte platinum apart. Czy ktos z Was byl w podobnej sytuacji???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zmiana rozmiaru obraczki w aparcie.

ja mam pierścionek zaręczynowy z apartu, miałam miesiąc gdyby okazało się żę rozmiar jest zły. Ale był dobry więc nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości :)

Karollla skontaktuj sie a apartem raz jeszcze - może osoba, która udzialiła Ci info, nie była dobrze poinformowana... Prawdopodobnie nie potrzebujesz karty tylko dowodu zakupu (paragon). I z tego co sie orientowałam taka usluga będzie za darmo przez 2 lata. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

DZIEKI, ZARAZ TAM ZADZWONIE I ZAPYTAM BO COS MI TU NIE GRA...

w jednym salonie powiedzieli, ze sie da a w trzech ze nie i co ja mam myslec?

isc do tego w ktorym mowili ze sie da :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przed chwila gadalam z gosciem z galeri baltyckiej i podobno dzwonil do centrali i tam mu powiedzieli, ze nie mozna tego modelu zmniejszac.... chyba popytam u zwyklych jubilerow

karolla idz o profesjonalisty, dlatego ja swoja obraczke kupowalam u zlotnika, ktory jest fachowcem, w yes czy kruku nie maja pojecia o zlocie, bo sa tylko sprzedawcami, polecam sklep w gdanksu pod filarami na przeciwko parlamentu, tam na pewno Ci pomoga ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzis zobacze tu u mnie a jak nie to smigam do Gdańska, dzieki za pomoc...faktycznie w tym aparcie to mało co wiedza na temat bizuterii...

dziewczyny wiecie gdzie zmniejsza mi nietypowa obraczke?

Kochana sluchaj dalej speców co twierdzą, że w Aparcie to napewno fachowców nie ma. Nie masz przypadkiem obraczki lączonej po obwodzie zlotej i biale zloto? A może już po rozwodzie jesteś? ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...