Kto na siłownię albo fitness??:)

Nie znam jeszcze dobrze trójmiasta, więc jeśli ktos poleciłby mi jakis przyjemny klub fitness, byłabym ogromnie wdzięczna:) Poza tym jeśli ktoś ma ochotę się poruszać a nie ma z kim, zapraszam:)

monika,
ggg333@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kto na siłownię albo fitness??:)

ten temat był już 1000x poruszany tutaj, poszukaj odpowiedzi chociażby w wątku 'kto zapisze się ze mną na fintes"

Polecam www.bodyinmotion.pl - Fitness, nordic walking, trener osobisty...warto. Z resztą popytaj uczestniczek :)

to zalezy gdzie mieszkasz wybieraj by był jak najblizej zamieszkania

Re:

Skończcie DEBILE spamować FORUM tymi idiotycznymi komentarzami o argonaut....widać nie macie tam bardzo cienko z klientelą skoro aż tak musicie w każdym poście zawalać niby to reklamą. Prawda jest taka, że jak ktoś przyjdzie do Was RAZ i się przekona jak tam jest to już więcej nie zawita....ten post jak i wiele innych z waszym udziałem (SPAM) trzeba zgłosić do moderatora...a karą powinno być usunięcie z prezentacji bez zwrotu pieniędzy

Inne tematy z forum

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...