Kto się nie boi

Temat dostępny też na forum: Kto się nie boi
Opinie do spektaklu: Kto się nie boi.
Spektakl muzyczny z udziałem prawie stu osób w wieku od 8 do 15 lat. Powstał na podstawie warsztatów na temat strachu. Pewien chłopczyk postanawia odegrać się na innych za to, że go dręczą, ale sam wpada we własną pułapkę. Ostatecznie przekonuje się, że inni przeżywają podobne lęki. “Przeznaczony dla dzieci o mocnych nerwach”. Ceny biletów: dzieci 12 -10 zł, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

suoer

to jest super
ja gram matke i chimena na dodatek daje on wiele emocji
bilert za drogie ale co tam warto obejrzeć

Cool

mnie sie zdaje ze ten spektakl jest swietny, co ja gadam ja jestem pewna ze taki jest. Graa n-ela geografii, jestem smiercią i stoje na przystanku. WARTO OBEJRZEĆ

:D:D

Ten spektakl jest suuuper....gram Himena i ucznia W-f......warto obejzeć...mojej rodzince sie b.b.b.b.b podobal...pozdro dla wszystkich z Juniora :*:*

Spektak świetny!!
i jakie efekty:P
pozdrowienia dla wszystkich

TokioOlka

zgadzam się jest supper ja gram dzieciakca z geografi mojej rodzince sie podobało:)bilety drogie fakt ale obejrzeć warto:)

Dobra spektakl jest git. Mojej rodzince i rodzince mojej przyjacióły sie podobało. Ja gram szkieleta, himena, ucznia hemii noi... w finale:P. Pozdroffka dla wszytkich z ekipy noi.. jutro(17 stycznia) musi być lepiej niż dziś. No znaczy gorzej już być nie może;(

super

to najlepszy spektakla jaki widziałąm gram rodzica pijaka i himena

Nam również podobał się bardzo ten spektakl. Gramy himena, matkę a zarazem żonę lub nie :P,
securitata i zakonnice osobno, pozdrowienia dla calej ekipy, a szczególnie dla dzieci siostry Caritas
:* :* oraz dla Martynki fajnej dziewczynki, ze złamaną rączką :P

Super:P:P:P:P

Nam również podobał się bardzo ten spektakl. Gramy himena, matkę a zarazem żonę lub nie :P,
securitata i zakonnice osobno, pozdrowienia dla calej ekipy, a szczególnie dla dzieci siostry Caritas
:* :* oraz dla Martynki fajnej dziewczynki, ze złamaną rączką :P

a ja już nie pamiętam jakie role miałam. Fajne doświadczenie i tyle. :) pozdrawiam Grupę T.J i reżysera Panią M.R =))

Inne tematy z forum

Avenue Q (26 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Avenue Q . Avenue Q na podstawie oryginalnego pomysłu Roberta Lopeza i...

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....

Na miłosnym rinngu (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na miłosnym rinngu . A gdyby tak życie potoczyło się inaczej? Lub...