Kto wie cos na temat Firmy EuroTop w Orłowie

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Potrzebuje szybkiej opini na ten temat, bo duzo roznych slyszalem i nie wiem co myslec o ich ofercie pracy:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kto wie cos na temat Firmy EuroTop w Orłowie

http://www.ogloszeniapomorze.pl/forum/printview.php?t=254&start=0&sid=3c150f6be3c0fc0ef47471c0d732ee28
wejdź i poczytaj....

no dzia, ale tyle to wiem, te same wypowiedzi sa na kilku roznych forach

Jednym słowem - AKWIZYCJA!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

właśnie czytałem jedną wypowiedz i troszkę się uśmiałem.Niejaki krzysiek....piszę, że pracuje przy rozładunkach towaru.Jestem ciekawy gdzie ? pewnie w tym wielkim magazynie, który nie istnieje o którym również
"WIELKI "szef mówi każdemu kto przychodzi na rozmowę.W rzeczywistosci maja tylko smieszne pomieszczenie, mniejsze od tego całego biura(:(:

cze ja wiem praktycznie wszystko o tej firmie poznałem bardzo dobrze tych ludzi..moge Ci powiedziec jedno nie zawracaj sobie glowy z ta firma to sa oszuści dobrze wyszkoleni.Potrafia wcisnąc każde kłamstwo,dużo ludzi się nabiera i daje się w to wszystko wciągnąć..nie ma żadnej umowy,jest to praca na czarno podpisuje się tylko co tydzień śmieszny dokumet, który oni nazywaja umowa. a w rzeczywistości jest to po to,aby nikt się nie dowalił tj.że niby jesteś na czas próbny i wtedy nie musza się z nikim rozliczać.

Inne tematy z forum

Restauracja "Pod Skorpionem" na Orłowie - dlaczego zamknięta? (11 odpowiedzi)

Czy ktoś ma może jakieś informacje na temat tego czemu ta knajpa jest zamknięta?? Już szybciej...