Kto zna takiego ginekologa?

Ja chciałam zapytać, czy ktoś może polecić takiego ginekologa, który na wizycie : bada Cię na fotelu, potem robi dopochwowe usg, następnie robi usg jamy brzusznej, usg nerek, usg piersi i kończy na usg tarczycy....i to na nfz...jak i prywatnie. Czy ktoś zna takiego lekarza? Będę ogromnie wdzięczna, bo właśnie taki wspanały ginekolog "odszedł" i nie wiem, czy jest ktoś, kto w ogóle może go zastąpić:( Lekarz goinekolog, który wykrył mi guzy na tarczycy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na nfz to nie wierzę, że znajdziesz takiego. Na kazde z tych badań dostaniesz osobne skierowanie (o ile lekarz uzna, że jest taka potrzeba) i przez parę tygodni będziesz latać po wizytach.

Prywatnie owszem, znaleźć łatwiej. Idziesz na wizytę za 400 zł (np. u mojej gin) i masz większość z tego co podałaś. A jak poprosisz i powiesz jakie masz dokładnie oczekiwania i to pewnie wszystko będziesz miała zrobione na jednej wizycie. Na pewno znajdziesz kilka gabinetów z bogatą ofertą usług.

Diagnoson. Tam zrobią Ci usg czego dusza zapragnie i jak się umówisz wcześniej to pewnie na jednej wizycie.

Są dobrzy specjaliści.

taki full pakiet to ginekolog endokrynolog a nie zwykły ginekolog. Na nfz raczej ciężko, a nawet jeśli to terminy kosmiczne, pryw jest takich sporo, ale terminy także spore i ceny, piskulak ok 350zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...