Które przedszkole?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Może ktoś podpowie, bo muszę szybko wybrać_Piotruś Pan Czy Mali Odkrywcy? Z góry dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Które przedszkole?

Pytasz o Małych Odkrywców vel Eureka na Sosnkowskiego?

Zależy czego oczekujesz po przedszkolu. W małych odkrywcach jest mniej dzieci ale z to wymieszane wiekowo, natomiast w piotrusiu masz grupy wiekowe.

Mój syn chodził do Odkrywców, było ok. Tak jak pisze wyżej Mymble, dzieci bawią się razem, starsze i młodsze na jednej sali ( bo jest tylko jedna sala ) , ale mi to nie przeszkadzało bo moje dziecko i tak nie mogło by być w dwóch salach jednocześnie :) , według mnie mój syn na tym skożystał bo obserwował starszaki i starał się im dorównać.
Ale część zajęć osobno mają starsze , osobno młodsze dzieci. Panie starają się bo ( jak mi tłumaczyła Pani Ewelina )
są pod nadzorem kuratorium oświaty, dostają dotacje ale w każdej chwili mogą mieć kontrolę.
Panie ( szczególnie Agnieszka i Ewelina ) bardzo sympatyczne, ogólnie polecam

Inne tematy z forum

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2392 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....