Re: Którego dnia miesiąca zus wypłaca zasiłek macierzyński?
~zinmibibi
(10 lat temu)
Kurcze jutro powinny byc ....dziewczyny jak zlaczymy pozytywna energie to jutro z ranca nam przelwja hahahahah ......a tez czekam z utęsknieniem na pieniążki 😊😊😊😊😊
~olllla
(10 lat temu)
To fajnie to pewnie ja tez tak dostane :) musze sie przejść do zus i zalozyc to konto . W zeszlym miesiącu mialam juz 23 na koncie ...a teraz czekanie :):):):)
~olaaaa
(10 lat temu)
Dziewczyny macie kaske? U mnie pusto ale nie tracę nadzeji bo do 18 ksieguja przelewy....jezu wy tez czekacie jak na zbawienie na kasie czy tylko jaaaaa mam spustoszenie portfela:):):)
~Marilynka
(10 lat temu)
Jeszcze mam pytanie... Jak w tych zakładkach termin wypłaty mam 25.06, a forma zapłaty to przekaz pocztowy, orientujecie się, kiedy mogę spodziewać się listonosza?
~Marilynka
(10 lat temu)
MartaR, byłam, byłam. Straszna wyprawa to była :P już widzę, dziękuję :) jeszcze jedno pytanie. pracodawca wypłacał pensję nie na konto, tylko do ręki. Nie podawałam w ogóle numeru konta, to oznacza, że mam czekać na listonosza?
~MartaR
(10 lat temu)
Klikasz :
świadczeniobiorca po prawej u góry,
następnie zasiłki po lewej ,
wyświetli się zasiłek macierzyński, klikasz obok krzyżyk i rozwija sie lista za jaki okres świadczenie oraz data wypłaty
~Marilynka
(10 lat temu)
Dziewczyny, korzystające z PUE? gdzie dokładnie mogę sprawdzić, czy ZUS wypłaci świadczenie, ile i kiedy? (chodzi o l4, do tej pory płacił pracodawca, to będzie pierwsze z ZUS).