Odpowiedź obiektu
Szef Kuchni oraz cały personel chcieliby wyrazić ogromny żal, iż miała Pani tak negatywne odczucia po wizycie w naszej restauracji. Szanujemy i bardzo cenimy sobie wszystkie opinie naszych Gości. Tym niemniej przedstawione przez Panią zarzuty uważamy za niezasadne. Poniżej kilka słów wyjaśnienia.
Słodki posmak zupy cebulowej nie jest przypadkowy, a tym bardziej nienaturalny. Cebula podczas podsmażania została poddana lekkiej karmelizacji na maśle z odrobiną białego, wytrawnego wina, czego skutkiem było wydzielenie się naturalnej słodyczy warzywa i nadanie potrawie przyjemnego, specyficznego aromatu. Ponadto, cebula podobnie jak inne warzywa, może nabierać różnych smaków (łagodnego, pikantnego, słodkiego, kwaśnego, gorzkiego) w zależności od regionu pochodzenia, rodzaju upraw, pory roku, a przede wszystkim sposobu przyrządzenia.
Dania w naszej restauracji przygotowujemy zawsze ze świeżych, wysokiej jakości produktów. Talarki z ziemniaków, które były dodatkiem do medalionów z polędwiczki wieprzowej, usmażone zostały w głębokim tłuszczu. Ich świeżość oraz jakość były bez zarzutu. Przypuszczamy, iż Pani negatywna opinia wynika z indywidualnych preferencji kulinarnych. Chcielibyśmy również zaznaczyć, iż ani trener ani inni uczestnicy szkolenia, w którym brała również Pani udział, nie zgłosili żadnych uwag na temat dań serwowanych podczas lunchu.
Jesteśmy przekonani, iż wizyta w naszej restauracji, podczas której skosztowałaby Pani potraw samodzielnie wybranych z naszej karty menu, mogłaby skłonić Panią do wyrażenie diametralnie odmiennej opinii. Licząc na Pani otwartość, pozwalamy sobie serdecznie zaprosić w nasze progi.
1
0