Ikarus - Marchewa (1) Gorąco polecam przejazd kultowym ikarusem jak za dawnych lat, wrażenia... Irek Więcej takich firm (1) Dwa tygodnie temu korzystałem z usług firmy Ikarus przez dwa dni. Zadaniem... Patryk Bardzo Polecam (1) Polecam bardzo, bardzo przejazdy Ikarusem. Osobiście korzystałem z przejazdu... Daniel
Przejazd na wesele (1) Extra transport i super kierowca! :) Wszystkim naszym gościom i nam (bo... Marcin Ikarusem na Panieński! (1) Kultowy Ikarus został wynajęty jako transport na imprezę na Wieczór... Justyna Niezapomniane wspomnienia (1) Kultowy Ikarus był zamówiony jako niespodzianka od Pni Młodej dla Pana... Ojciec Pani Młodej Super Ikarus na wieczór panieński ! (1) Polecam każdemu na różne okazje, świetny Pan kierowca w stylowym ubranku :D... Agnieszka Klasa sama w sobie (1) Szaleni entuzjaści Ikaruska zajmowali się przewozem naszych gości weselnych... Magda Najlepiej na Świecie (1) Coś FANTASTYCZNEGO. Pan kierowca pełna profeska !!! Dostaliśmy nawet bilety... Ania Nie mogło być lepiej (1) Wspaniała atmosfera, stylówa kierowcy, wszyscy pasażerowie byli pod wielkim,... Wojtek Szczygielski weselny przewoz gosci do I z kosciola (1) Nasi weselny goscie byli pod wielkim wrazeniem obslugi. 90% gosci to goscie... Kasia Southin Bardzo polecamy! :D (1) Skorzystaliśmy z usług autobusu, który zawiózł Nas do ślubu. Stworzył... Weronika i Seweryn Nie polecam (1) Ceny usług nie ocenię - nie ja opłacałem przejazd. Komfort jak na Ikarusa... Karol S Ikarus na ślub (1) Bardzo gorąco polecam Ikarusa. Nasi goście jechali nim z kościoła na wesele.... Piotr wynajem na ślub (1) Wynajem Ikarusa na ślub było najlepszym pomysłem jaki mógł nai przyjść do... Ola i Krzysiek Polecam! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim szukającym świetnej atrakcji w ramach... Janek wynajem na ślub - bezbłędny :) (1) Jeśli zastanawiacie się nad jakimś luksusowym środkiem lokomocji w... Adam Świetna decyzja! (1) Kultowy Ikarus to najlepsza opcja na przewiezienie gości weselnych- np.z... Megi i Tim Natalia Lipińska - opinia (1) Ikarusem pojechaliśmy do ślubu, wrażenia niezapomniane! Goście byli... Natalia Lipińska Świetna sprawa! (1) Kultowy Kierowca Łukasz zawiózł naszych gości Kultowym Ikarusem, czym wprawił... Marta i Wojtek