Rzuciłem palenie... Kocham Cię (5) Opinie do spektaklu: Rzuciłem palenie... Kocham Cię . Rzuciłem palenie...... trojmiasto.pl Kontrabasista (31) Opinie do spektaklu: Kontrabasista . Kontrabasista Patrick Süskind... trojmiasto.pl Sammy (14) Opinie do spektaklu: Sammy . Sammy Ken Hughes Przekład: Małgorzata Semil... trojmiasto.pl
Nikt nie jest doskonały (2) Opinie do spektaklu: Nikt nie jest doskonały . Nikt nie jest doskonały... trojmiasto.pl Dwóch w twoim domu (9) Opinie do spektaklu: Dwóch w twoim domu . Dwóch w twoim domu Jelena... trojmiasto.pl Oskar i pani Róża (4) Opinie do spektaklu: Oskar i pani Róża . Oskar i pani Róża Eric-Emmanuel... trojmiasto.pl Iwan - carski syn (2) Opinie do spektaklu: Iwan - carski syn . Iwan - carski syn Władimir Masłow... trojmiasto.pl Francuska Noc. Koncert sylwestrowy (5) Opinie do spektaklu: Francuska Noc. Koncert sylwestrowy . Francuska noc.... trojmiasto.pl Umowa o arcydzieło (16) Opinie do spektaklu: Umowa o arcydzieło . Umowa o arcydzieło Szymon... trojmiasto.pl Być jak Krzysztof Krawczyk (14) Opinie do spektaklu: Być jak Krzysztof Krawczyk . Być jak Krzysztof... trojmiasto.pl Lilka, cud miłości (1) Opinie do spektaklu: Lilka, cud miłości . Lilka, cud miłości Waldemar... trojmiasto.pl Lechistan Pany Arka (8) Opinie do spektaklu: Lechistan Pany Arka . Sopocki Teatr Tańca Lechistan... trojmiasto.pl Taka dusza (2) Opinie do spektaklu: Taka dusza . Taka dusza Spektakl jubileuszowy z okazji... trojmiasto.pl Słownik Ptaszków Polskich (11) Opinie do spektaklu: Słownik Ptaszków Polskich . Teatr IMKA w Warszawie... trojmiasto.pl decoupage (1) Witam serdecznie, czy są na forum fani tej sztuki, którzy wiedzą gdzie mogę... dominika Otwarcie Sezonu (7) Opinie do spektaklu: Otwarcie Sezonu . Teatr Kwadrat w Warszawie Otwarcie... trojmiasto.pl Pod niemieckimi łóżkami (17) Opinie do spektaklu: Pod niemieckimi łóżkami . Pod niemieckimi łóżkami na... trojmiasto.pl Książe i żebrak (9) Opinie do spektaklu: Książe i żebrak . Mark Twain - "Książę i... trojmiasto.pl Księżniczka na ziarnku grochu (2) Opinie do spektaklu: Księżniczka na ziarnku grochu . Scena 138 Księżniczka... trojmiasto.pl Ryszard III (2) Opinie do spektaklu: Ryszard III . Teatr Narodowy w Budapeszcie Ryszard III... trojmiasto.pl