Kumpela poszukiwana! :)

Hej, szukam koleżanki jakie to banalne;)
No może nie szukam, ale chętnie się zaprzyjaźnię:)
Jestem "singielką", mieszkam w Gdyni, mam 26 lat, nie mam dzieci, ani zbyt wielu zobowiązań poza pracą.
Niestety to taki wiek, w którym wszystkie koleżanki się "ustatkowywują", co skutkuje niewielką ilością wolnego czasu z ich strony, głównie w weekendy;)
Fajnie by było czasem wyskoczyć razem na rower, albo spacer i ploty, albo jakaś kawa i ploty, albo na plażowanie w niedziele;) Żeby tak sobie o pogadać jak kobieta z kobietą, bo z facetami to nie to samo:)
Fajnie jakby moja potencjalna nowa kumpelka była stanu wolnego, wiadomo więcej czasu:>
Ja jestem dosyć wyluzowana i otwarta na nowe znajomości, także dziewczyny piszcie, zostawiam maila, może któraś ma podobne zapotrzebowanie na przyjaźń;)
Pozdrawiam!

kumpelagdynia@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kumpela poszukiwana! :)

Podbijam temat dziewczyny! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisz maila to możliwe że będzie koleżanką :)

Po za tym wystarczy oderwać się od siedzenia i wybrać się na organizowane wypady za pośrednictwem tego forum (rolki, ogniska, grille,...).
Nie tłumaczyć sobie nikogo nie znam to po co iść. Każdy z uczestników wcześniej był w takiej sytuacji a dziś zapewne nie żałuję swojego przybycia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Ty byłeś na takim wypadzie?

Ja byłem. I to na niejednym. I było zaj...... ;)))

Byłem i sam staram się wyciągać/zachęcać do wyjść nie zawsze się to uda ale trudno mnie zniechęcić :D

W obecnej chwili zachęcam do wyjścia na rolki :). Właśnie wróciłem... dalsza część tutaj:
http://forum.trojmiasto.pl/Towarzyskie-rolkowanie-t474510,1,2.html

Wiem jak to jest praca i 4 ściany w domu i nie ma z kim podgadać, wyjść. 80% osób które chcą a i uda się wyjść to kobiety więc masz bardzo duże szanse poznania kumpeli.

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...