Kuny

Czy moze ktos z mieszkancow Bojana mial problem z kunami na swoim poddaszu? Czy komus udalo sie zwalczyc/odstraszyc to dziadostwo? Znacie jakies skuteczne i sprawdzone sposoby? Znow mam odchody na kostce brukowej i slady pazurow na dachowce. Podejrzewam ze grasuja po okolicy i zastanawiam sie co zrobic by nie zagniezdzily sie w ociepleniu mojego budynku o ile juz tego nie uczynily.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kuny

Na Allegro mozna kupić specjalne zywolapki. Producent daje przynętę, płytę CD z instrukcja, jak założyć pułapkę i zdjęcia śladów intruzami identyfikacji Cele urządzenie jest w formie klatki, producent z pomorskiego wysyła za pobraniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma De-Mat z Bojanazajmuje się takimi rzeczami, może pomogą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wykurzylem te futrzaki gazem pieprzowym. Pomoglo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ultradźwięki tez pomagają ,pamietajmy ze są pod ochrona.

Jak sobie poradziles Anonimie z kunami? Udało się?

Narazie cisza, mam nadzieje ze poszly dalej. Miejsce wspinaczki psikam domestosem i wystawilam na balkon po ktorym wg mnie wchodzi kuwete z odchodami kota. Moze smiesznie to zabrzmi ale podobno te zapachy je odstraszaja. Nie chcialam zywolapki bo co ja bym potem z kuna zrobila, gdzie mialabym wywiezc, musialoby to byc bardzo daleko, bez sensu.

Mi zjadły wężyki spryskiwaczy

wypróbowany i skuteczny sposób to pastuch elektryczny na kuny
http://www.pastuchy.pl/i922_Pastuch_elektryczny_na_kuny_komplet_na_4_rynny_spustowe_i_dachowe_do_ochrony_domu_standard.html

czesc

Inne tematy z forum

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (15 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...