Kuny

Czy moze ktos z mieszkancow Bojana mial problem z kunami na swoim poddaszu? Czy komus udalo sie zwalczyc/odstraszyc to dziadostwo? Znacie jakies skuteczne i sprawdzone sposoby? Znow mam odchody na kostce brukowej i slady pazurow na dachowce. Podejrzewam ze grasuja po okolicy i zastanawiam sie co zrobic by nie zagniezdzily sie w ociepleniu mojego budynku o ile juz tego nie uczynily.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kuny

Na Allegro mozna kupić specjalne zywolapki. Producent daje przynętę, płytę CD z instrukcja, jak założyć pułapkę i zdjęcia śladów intruzami identyfikacji Cele urządzenie jest w formie klatki, producent z pomorskiego wysyła za pobraniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma De-Mat z Bojanazajmuje się takimi rzeczami, może pomogą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wykurzylem te futrzaki gazem pieprzowym. Pomoglo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ultradźwięki tez pomagają ,pamietajmy ze są pod ochrona.

Jak sobie poradziles Anonimie z kunami? Udało się?

Narazie cisza, mam nadzieje ze poszly dalej. Miejsce wspinaczki psikam domestosem i wystawilam na balkon po ktorym wg mnie wchodzi kuwete z odchodami kota. Moze smiesznie to zabrzmi ale podobno te zapachy je odstraszaja. Nie chcialam zywolapki bo co ja bym potem z kuna zrobila, gdzie mialabym wywiezc, musialoby to byc bardzo daleko, bez sensu.

Mi zjadły wężyki spryskiwaczy

wypróbowany i skuteczny sposób to pastuch elektryczny na kuny
http://www.pastuchy.pl/i922_Pastuch_elektryczny_na_kuny_komplet_na_4_rynny_spustowe_i_dachowe_do_ochrony_domu_standard.html

czesc

Inne tematy z forum

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (15 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Łańcuchowa piła motorowa a normy hałasu . (36 odpowiedzi)

Czy koło Was też "kulturalni" sąsiedzi przygotowują opał do kominka ? I piłują całe dnie ? W...