Kup sobie dom "Nikosia"

Opinie do artykułu: Kup sobie dom \"Nikosia\".

1,8 miliona złotych - za tyle można kupić niepozorną, białą willę, stojącą przy ulicy Jelitkowskiej 21 w Gdańsku. Kto zdecyduje się na nieruchomość, dostanie za darmo w pakiecie największą mafijną legendę trójmiasta. Budowniczym i właścicielem domu był przez lata sam "Nikoś", czyli słynny gangster Nikodem Skotarczak.Kiedy Nikodem Skotarczak, legendarny trójmiejski gangster, bramkarz i waluciarz, król złodziei samochodowych, przyjaciel polityków i artystów, budował na początku lat 80. XX ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to kit,edzia byla moja ;)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 7

a gdyby tak nie bylo zlodzieji?

pomyslcie co by bylo gdyby ludzie byli uczciwi i nie kupowali kradzionych rzeczy, policja bylby skuteczna i wykrywala 99% spraw, nie bylo narkotykow, rozbojow, itd - wiem, brzmi jak utopia ale czy zycie nie byloby fajniejsze?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zlodziej-symbol Gdanska

Anna Solidarnosc dozywala swych dni w biedniutkiej klitce w bloku,a zlodziejacha zajezdzal mercem pod wypasiona wille.
Mlodzi ludzie w Gdansku to widzieli i kojarzyli....wiec mieli do wyboru-albo zwiewac z tego kraju,albo byc takim jak Nikos,Donek czy Bolek.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 15

a co mawspólnego II wojna światowa z tym pacjentem?

nie widzę związku
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 13

co tam Rondo. Niech redakcja zainicjuje zbiorke na budowe pomnika.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

"idealne miejsce na pensjonat" wg ogłoszenia

"Chez Nikos" by pasowało:)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

zaorać i na grób naszczyć

zwykły złodziej i sku..syn!!! zburzyć tą bude i parking zrobić
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 24

Gangster Budyń ...

Kiedyś najsłynniejszym gangsterem był NIKOŚ , teraz mamy ADAMOWICZA-BUDYNIA nieżle łupi mieszkańców ...
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 7

a ja myślę tak ...

z dwojga złego lepszy taki komuszy Nikoś niż terrorysta Dziewulski dziś dumnie zwany poseł antyterrorysta ! To on Dziewulski będąc za kumuny szefem grupy ochrony lotniska Okęcie -czyli zbrojnym ramieniem komunistycznego systemy terroru i ucisku pilnował aby nikt się broń boże nie prześliznął , aby skrupulatnie byli "trzepani podróżni ,aby wyjeżdżający nie posiadali przy sobie dyplomów iwszelkich innych dokumentów niezbędnych przy podjęciu decyzji o osiedleniu się za granićą ,bardzo wielu ludziom połamało to życiowe plany !!!, pieniędzy ,jak trzeba było to były one konfiskowane no chyba ,że była dola !!! {ciekawe ile odpalił pejsaty Bagsik szef słynnego Art-B którego Ochrona Lotniska pod dowództwem J.D. z walizkami baksów wsadziła na Okęciu do samolotu lecącego do Tel Awiwia ?. Dziś stary łysy jełop stroi się w pórka, pcha się na ekran TV, trwoni kase wówczas "zarobioną!} wplata się w tłum młodych szmalcownych biznesmenów bawiących się zabawkami typy drogie samochody!, udaje ,że interesuje go polityka i pali Głupa! a najgorsze w tym wszystkim jest to ,że każe się nam uważać go za moralny autorytet! Dla mnie mimo wszystko większym autorytetem i osobowością pozostaje Nikoś !
popieram tę opinię 65 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jakie lata, taka gangsterka

Kiedyś mieszkali "na ulicy, w mieście", a dzisiaj "zamieszkują w sejmie-parlamencie, urzędach,sądach, bankach, plebaniach-pałacach jak chociażby gangster Rydzyk, etc. Dziś, w mieście "żądzą bezmózgie schaby", a gangsterzy, jak napisałem powyżej. Wystarczy nie być lemingiem, aby to dostrzec!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 6

oczywiście że tak

masz rację bo jak by rządził Nikoś i był by prezydentem to napewno Gdańsk by nie miał opinii patologicznego i brudnego tylko czystego i zadbanego i kulturalnego
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 7

to fakt.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdyby ''Nikos '' byl dzis prezydentem Gdanska to by bylo czysto i miasto by mialo zyski !

Bylby tu rozwoj firm i przedsiebiorczosci ! A ustawa smieciowa by weszla spokojnie i oplaty by byly niskie a firmy by dbaly o czystosc miasta. By byl Hong Kong na Pomorzu a turysci z zachodu by nas podziwiali !.By wrecz wspieral ludzi finansowo zeby tworzyli tu miejsca pracy !
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 10

to już masz maxa w życiu
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1