Kup sobie dom "Nikosia"

Opinie do artykułu: Kup sobie dom \"Nikosia\".

1,8 miliona złotych - za tyle można kupić niepozorną, białą willę, stojącą przy ulicy Jelitkowskiej 21 w Gdańsku. Kto zdecyduje się na nieruchomość, dostanie za darmo w pakiecie największą mafijną legendę trójmiasta. Budowniczym i właścicielem domu był przez lata sam "Nikoś", czyli słynny gangster Nikodem Skotarczak.Kiedy Nikodem Skotarczak, legendarny trójmiejski gangster, bramkarz i waluciarz, król złodziei samochodowych, przyjaciel polityków i artystów, budował na początku lat 80. XX ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

no dziwne bo ja mam tyle samo

I słyszałam o nim dużo, grał nawet epizod w filmie i każdy dobrze zorientowany wie gdzie leży na srebrzysku..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

jestes zarąbisty
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A Piotrek z wnuczkiem przecież mieszkać tu nie będą lepiej za granicą oczywiście niż dorabiać tych złodziei z rządu co naprawdę kradną i nikt ich za to nie ściga
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

chodzilam z nim do szkoly to byl w tamtych czasach fajny chlopak,potem byl wykidajlem na stogach w relaxsie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

to sie spozniles tajger juz sprzedal swoja wille hahah
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krył ją nawet....Ponoć...

...przed...innymi łobuzami
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pazura

A Cezarego zrobic kustoszem tego muzeum
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

to napisze ktoś kto zlecił zabójstwo Nikodema?
bo mi tu w papierach tego brakuje a zaraz zmianę kończę
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo seksszop
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie prawda
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

JK

Oj barany dom Nikosia jest z tyłu a ten na zdjęciu to ściema - gratulację dla redaktorka .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19

Za ile lat o willach i mieszkaniach rodziny Tusk tak będzie można przeczytać? 20?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

zasadami albo kwasami

zasady to miał ale swoje jak każdy gangster. zasadą było jego dobro i jego bogactwo.
nieskończenie lepsze zasady wyznaje przeciętny ale uczciwy człowiek który nikomu nic nie kradnie. po prostu
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

normalnie

wtedy była mała konkurencja. można było pare konkretnych baniek zarobić na produkcji czegokolwiek. jak ktoś nie był przywiązany do etatu i miał wolę działania to wychodził na swoje.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Biedaki

możecie tylko pomarzyć o takim życiu jak miał Nikos
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 26

Jak ja chciałbym żeby następne wybory wygrał PiS i miał większość w sejmie. Chociażby z tego względu żeby zobaczyć minę Tuska i jak ucieka z Polski. Wiadomości TVP będą mogły zakomunikować - Donald T. znany w trójmiejskim półświatku jako Ryży jest poszukiwany listem gończym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10