Kupię Jane Muum Reverse/ Jane Rider Reverse - spacerówkę

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Jak w tytule, jestem zainteresowana kupnem którejś ze spacerówek. Może któraś z forumowiczek chciałaby aktualnie sprzedać. Proszę o kontakt na forum lub mailowo karina955@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupię Jane Muum Reverse/ Jane Rider Reverse - spacerówkę

a może moja?

http://tablica.pl/oferta/wozek-trojkolowy-na-kolach-pompowanych-ID2Lt1x.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karcia, ja posiadam Muum, i powiem że jak z gondoli byłam super zadowolona, to ze spacerówki już nie koniecznie. Nie wiem czy widziałaś wózek na żywo, bo na zdjęciach to on jest piękny, ale jak się go poużywa to już nie koniecznie. Ma bardzo płytkie siedzisko ( domyślam się że w słoneczniej Hiszpanii nie myślą o kocykach, albo grubych śpiworkach). Ja tej zimy woziłam niemowlę, ale następnej to sobie nie wyobrażam :/ system składania oparcia też ma wiele do życzenia, budka jest mała i chroni przed słońcem tylko w pozycji siedzącej.

Wiem że nie prosisz tutaj o porady, ale szczerze...jeżeli miałabym się zdecydować na niego drugi raz, to bym go nie brała.

Azura dzięki za cenne informacje. Moje dziecko do malutkich nie należy, więc chyba faktycznie muszę jeszcze raz przemysleć kwestię rozmiaru siedziska. W sklepie i internecie tak pięknie zachwalają ten wózek i podkreślają że siedzisko jest obszerne, że stwierdziłam że chyba mi się tylko wydaje, że dziecku może być ciasno. Dzięki za opinię, pozdrawiam!

Witaj , ja mam do sprzedania JANE NOMAD PRO 3w1 w nim spacerówka jest większa niż w JANE MUUM. Jeśli jesteś zainteresowana to mój mail: anasta876@wp.pl

Ja mam na sprzedaz maxi cosi mura zdiecia wysle na meila pisac marcin-kolak@wp.pl

My zimą do Jane Muum mamy taki śpiworek który nam się udało akurat dostać jak kupowaliśmy wózek i zimą nie ma problemu że niby płytka spacerówka. a tam jestem z Muum bardzo zadowolona a mieszkam blisko Wisły to i zimniej nieco niz w innych rejonach Polski

Dzięki za podpowiedź bo zima za pasem a sama mam od niedawna Jane Muum i poszukam śpiworka. Lepiej to chyba niz jakieś koce czy kołderki nie odkopie się mała

Lodi, ja też mam Muuma i kupiłam sobie ostatnio śpiworek z polaru- jesienny i powiem Ci, że rewelacja, kocyki odpadają. Na zimę śpiworek też już mam, leży i czeka ;).

Takie śpiworki się sprawdzają, też na sanki :) o ale sam muum jak dzieck ubrane w kombinezonik i przykryte jakąś kołderką i ochraniaczem też daje radę, porządne ma tkaniny więc chronią porządnie dziecko