Jak wyżej :). Chodzi mi o tą oryginalną chyba, że zamiennik działa równie dobrze i o ile oryginał działa tak jak go reklamują:)
Wszelkie opinie mile widziane.
00
Re: Kupię Latającą Wróżkę
~mjakmama
(10 lat temu)
podłączam się :) poproszę o opinię :) czy jak ona spada nie na nóżki to czy te skrzydełkka szybko się nie łamią ??
00
~amadzia5
(10 lat temu)
podbijam
00
kkasia1
(10 lat temu)
Czy ktoś ma wróżkę? :)
00
~ewciak
(10 lat temu)
hehe my kupilismy ale zapakowana w domu i czeka na mikolaja:)
00
~mjakmama
(10 lat temu)
ewa czyli po 6 grudnia dasz znać :)
00
kkasia1
(10 lat temu)
Ewciak, ty ją lepiej wcześniej sprawdź ;)
00
~mama
(10 lat temu)
W Tesco na Przymorzu są oryginalne w promocji,o ile się nie myle to przecenione ze 160 na 90zł. Wczoraj byłam i widziałam
tez sie zastanawialam pod choinke zeby corce kupic, ale jak dla mnie szkoda kasy, u nas bylaby to typowa zabawka na 2-3dni a potem w odstawke.
01
kkasia1
(10 lat temu)
W Tesco po 140,00. Kupiłam wieczorem testuję czy się sprawdzi :)
00
~mjakmama
(10 lat temu)
Kasia a możesz okazać ta swoja?
00
~ewciak
(10 lat temu)
hehh podpuszczacie mnie:)
00
~nat
(10 lat temu)
kupiłam taką, jak z linku powyżej. Na drugi dzień córce wpadła na kaloryfer i już po skrzydle :-(
00
~mjakmama
(10 lat temu)
no wlasnie zastanawiałam sie czemu na allegro sprzedaja czesci zamienne do nich - no to teraz wiadomo, ze szybko sie sypia - szkoda :(
00
kkasia1
(10 lat temu)
Wróżka jest jak dla mnie taka sobie. Osobiście miałam problem żeby nią sterować więc średnio po kilkunastu sekundach gdzieś spadła. Gdyby ktoś dał mi gwarancję, że te skrzydełka się nie połamią to bym ja zatrzymała. Niestety obawiam się, że nadpobudliwość mojego dziecka plus delikatność wróżki może się źle skończyć dla tej drugiej.
10
kkasia1
(10 lat temu)
No i ten dźwięk , który wydaje... pies pałał chęcią pożarcia wróżki :)
30
~amadzia5
(10 lat temu)
też ją kupiłam za 140 w tesco i jakoś nie jestem przekonan fajny pomysł ale chyba tylko na chwilę :(
00
~Jan
(4 lata temu)
Lepiej sprawdzić. Ja kupiłem dla córki na mikołaja - sprawdziłem - poleciała tylko raz i koniec. Zwróciłem do sklepu. Dziecko było by zawiedzione.