Kupie Pronovias 38 model Rubi

Temat dostępny też na forum: Wesele
Kupie sukienke tego typ,albo jakas inna uszyta z dodatkiem koronki, z trenem.Propozycje z ena i dokladnymi wymiarami prosze przesylac na adres: monikapodjacka@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupie Pronovias 38 model Rubi

Cześć na kiedy potrzebujesz sukienkę , ponieważ będe miała taką Pronovias Ruby rozmiar 36/38 ja mam ślub w czerwcu.

Hej!Wreszcie sie ktos odezwal...:)Niestey-ja mam slub na Wielkanoc,wiec nie bede mogla jej odkupic-wielka szkoda!Skad ja bedziesz miala?Jest do dostania w Trojmiescie?Mam jedna oferte z Warszawy,ale nie mam czasu,aby podjechac na przymiarke.Moze kupimy ja na wpsolke?;)

Cześć nie długo jadę do Warszawy na przymiarkę to jest suknia moich marzeń, taką samą znalazłam w Krakowie w kolorze śmietankowym ta moja będzie w kolorze ecru biust 92 cm pas 70 cm biodra 92 cm.

Pozdrawiam i rozważę twoja propozycję , abyś weszła do spółki :)

w Krakowie dziewczyna ma do sprzedania z firmy La Sposa identyczna jest jak nasza chce za nią 2000 PLN

OOOOOO to chyba kontaktowalas sie z Agnieszka Kwiatkowska?Tez chcialam sie do niej wybrac,ale nie mam czasu i uzbieranych pieniedzy.Pomysl o spolce!Chetnie w nia wejde!

przepraszam-ta dziewczyna nazywa sie Monika.Jesli chodzi o spolke,to z tego wzgleu,ze bede miala pierwsza slub,to proponuje wylozyc wieksza kwote niz Ty.Mysle,ze to dobra propozycja.

bogusia_d@wp.pl
to jest adres do dziewczyny,ktora tez ma do sprzedania taka sukienke-ale to jest typowe 36.Cena jest okazjonalna,bo kosztuje 1200 zl razem z welonem.Ona rowniez jest z Warszawy.

Cześć kupiłam już sukienkę od Moniki jestem szcześliwa z zakupu warto było , ale niestety w spółkę nie wejdę trochę boje się , że podczas zabawy coś się stanie z sukienką ja dostałam jeszcze piekny welon i buciki . Polecam jeżeli znajdziesz taką jeszcze kupuj bez zastatowienia.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w polowaniu na Pronovias Rubi

Beti

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?